фокус кормилна рейка
-
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2009, 14:55
- Модел на автомобила: focus
- Status: Извън линия
фокус кормилна рейка
Кой може да каже нещо повече за кормилна рейка за фокус. Като е разбита трябва ли непременно да се смени с нова. Продава ли някой такава втораупотреба
- foxy
- потребител
- Регистриран: 25 юни 2008, 21:17
- Модел на автомобила: Ford Ka'97, ENDURA EFI 1.3i
Re: фокус кормилна рейка
Незнам за фокуса как е -дали е хидравлична или зъбна, но и в двата варианта имаш възможност за рециклиране. Не е много добра идеята да я караш много с разбитата рейка (но и зависи какво разбираш под разбита - тече хидравлично масло, тропа ти волана, станал е по-твърд в сравнение с преди и т.н) - поради възможността от внезапен блокаж на волана. Мойта на Ка-то е зъбна и поради износване и т.н блокира точно на излизане от бензиностанцията, добре, че нямаше много коли наоколо докато успея да се осъзная к'во ми се случва и да се набера на волана като глист и да успея да се прибера в най-дясната лента. Незнам как са цените за рециклиране на ходравлична рейка, но за зъбната са около 120лв, аз купих нова (менте, не е оригинална от МП) за 160лв. Сметнах, че е по-изгодно - за рециклираната ми даваха 2 год. гаранция, а за новата - 4години.
PS: За да могат да са ти полезни пишещите във форума, не е лошо да кажеш каква е модификацията на Фокус-а и от къде си, а както и каква е рейката - разбира се. Успех.
PS: За да могат да са ти полезни пишещите във форума, не е лошо да кажеш каква е модификацията на Фокус-а и от къде си, а както и каква е рейката - разбира се. Успех.
Компютърна поддръжка, VOIP и сервиз за компютри и друга техника
-
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2009, 14:55
- Модел на автомобила: focus
много благодаря
-
- потребител
- Регистриран: 13 дек 2008, 14:19
- Модел на автомобила: Фокус седан 1.6TDCI 07г.
Ако рейката е хидравлична цената на нова е доста солидна.Някъде към 1500-2000лв.А за рециклирани съм чувал че не издържат много.Излиза към 300лв.Но дават гаранция най много 6 месеца.