виене на заден лагер фиеста- решен...
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
- Status: Извън линия
виене на заден лагер фиеста- решен...
Туку що смених на една фиеста на приятел задния десен лагер и пак се чува виене на лагер от дясно.. Прави ми впечатление ,че като я карам и завивам на ляво и намялава почти млъква.. ама само като завивам на ляво.. Възможно ли е да е преден ? Или заден ляв? Преден как се проверява?
Последна промяна от venom4o на 07 фев 2008, 16:05, променено общо 1 път.
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Моят заден ляв като изви, го чувах всъщност в дясно.
Задния се проверява като вдигнеш колелото и го завъртиш на ръка. Ако е разбит лагера ще се чуе чегъртане/стържене.
Задния се проверява като вдигнеш колелото и го завъртиш на ръка. Ако е разбит лагера ще се чуе чегъртане/стържене.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
еми цялата работа е такава .. чичо ми ми каза смени заден десен лагер на фиестата.. И ми остави лагерите.. Смених го карам си аз и пак вие... и сега послушах съвета и дигнах на крик дясното колело и се оказа ,че десния е бил здрав и съм сменил здравия лагер... Абе ужас
поука от цялата работа : Първо завъртете колелото и чуйте дали вие преди да сменяте като мен...
поука от цялата работа : Първо завъртете колелото и чуйте дали вие преди да сменяте като мен...
- naftova pechka
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2007, 11:10
- Модел на автомобила: FIESTA II 86г., 1600 D, 54 h.p.
Renault Kangoo 1870 D, 65 h.p. - Местоположение: София
до кога да се кара
на мен ми смениха лагер на главина щото като се вдигнеше колата и се завъртеше гумата на ръка се чуваше леко стъргане.......чудя се не избързах ли със смяната........вътре не се чуваше още
а и какви могат да бъдат най-тежките последствия при счупване да речем

4.2 L/100 km. - извън; 6.00 L/100 km - sofia - fiesta
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Re: до кога да се кара
Аз чупих лагер, но беше претегнат. Разминах се- счупи се, а колелото даже не блокира, за щастие. Иначе гаден звук примесен с меляне нещо си тама. Беше на магистралата, но се добрах до София, като почнеше да чегърта намалявах докато се наместят остатъците от сачмите на лагера.naftova pechka написа:на мен ми смениха лагер на главина щото като се вдигнеше колата и се завъртеше гумата на ръка се чуваше леко стъргане.......чудя се не избързах ли със смяната........вътре не се чуваше ощеа и какви могат да бъдат най-тежките последствия при счупване да речем
Може да се стигне до смяна на главината като кара с прецакан лагер. Аз освен лагера смених и една шайба дебела със зъбче(не знам как се нарича) бях счупил и това зъбче.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.