рейката на Фиеста - 1996г 1,4
-
- потребител
- Регистриран: 18 сеп 2007, 21:32
- Модел на автомобила: Fiesta 1996
- Status: Извън линия
рейката на Фиеста - 1996г 1,4
Колеги!!! Прерових целия сайт, всички теми и мнения.
Никой не пише и не се оплаква от рейката на колата си. Аз ли съм най-големия карък - само на мен да се случи това??? Моля, пишете, ако сте имали такъв проблем или ако разбирате от това!
Фиеста - 1996г, хидравлика; 1,4 (по регистрация).
Petkoff_pl: Началото на тази история е ТУК
Никой не пише и не се оплаква от рейката на колата си. Аз ли съм най-големия карък - само на мен да се случи това??? Моля, пишете, ако сте имали такъв проблем или ако разбирате от това!
Фиеста - 1996г, хидравлика; 1,4 (по регистрация).
Petkoff_pl: Началото на тази история е ТУК
- synthez 3D
- Потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 08:57
- Модел на автомобила: C-MAX Titanium 1.0 Ecobоost-125 HP 2014,
FOCUS 1,6-100 HP 2011,
C-MAX -компютърен 3D модел,
бивш C-MAX Ghia 1.8 16V-125HP 2008, - Местоположение: Г.Оряховица
- Status: Извън линия
Колега и аз съм имал проблем с рейката,но моята е на Ескорт.Понеже от опит знам,че има няколко вида рейки и не всичките са еднакви,не отговорих по-рано,предполагайки,че някой друг като теб с Фиеста ще е имал подобен проблем.Между другото предполагам,че повечето автомобили с хидравлични рейки имат проблеми с течове на масло.Твоята тече ли, или е разбита.При мен течеше от горе, откъм вала,който отива към волана.След разглобяване на целия преден мост и сваляне на рейката,се оказа,че горният семеринг е за смяна.Лагерът беше здрав и добре,че беше така,защото не се продава като отделна част,за разлика от семеринга и горното прахозащитно уплътнение.Поръчах ги от Мото Пфое,монтирах ги и сега не тече изобщо.Мога да ти дам и кодовете им,ако разбира се рейка ти е като моята.Надявам се,че това ще ти помогне.Ескорта е 1,8 16V-96г.