За колко ще ми сменят каре?
- valerko1
- потребител
- Регистриран: 09 авг 2006, 14:57
- Модел на автомобила: Ford Focus 1600 cm3, 100 кс, 06.2008 г. фейслифт, АГУ
- Status: Извън линия
За колко ще ми сменят каре?
Колко би ми струвало смяна на карето на полуоска, че напоследък се обривам от майстори и просто искам да се ориентирам в цените.
Няма лоша ракия и хубава лопата.
-
- потребител
- Регистриран: 24 май 2009, 15:46
- Модел на автомобила: Форд Момдео ,комби МК3,.2.0тдци(130кс.)Форд Ескорт комби, 1.8тд(90кс.) 1999г.Форд Ескорт комби,1.8Д,(58коня+2магарета)1991г.
Re: За колко ще ми сменят каре?
Здравей.Мога да ти опиша самата манипулация по смяна на каре,но виждам,че не ти се занимава.Не уточняваш дали ще сменяш външно или вътрешно каре.1-ви вариянт ще ти излезе малко по-скъпо,заради демонтажа и монтажа на повече 'джаджи'.Не знам за София,но във Варна предполагам биха ти взели 25лв.(за 1-ви вариянт),и 10-15лв.(за 2-ри вариянт).Дано съм ти помогнал,и успех с подмяната .

- valerko1
- потребител
Много ти благодаря...външно е.Tezz написа:Здравей.Мога да ти опиша самата манипулация по смяна на каре,но виждам,че не ти се занимава.Не уточняваш дали ще сменяш външно или вътрешно каре.1-ви вариянт ще ти излезе малко по-скъпо,заради демонтажа и монтажа на повече 'джаджи'.Не знам за София,но във Варна предполагам биха ти взели 25лв.(за 1-ви вариянт),и 10-15лв.(за 2-ри вариянт).Дано съм ти помогнал,и успех с подмяната .
- peshaka
- потребител
- Регистриран: 20 апр 2008, 11:05
- Модел на автомобила: "89 Fiesta Mk3 1.3 mono J6B с АГУ
"88 Isuzu Trooper 2.2TD
"95 BMW e36 318tds - Местоположение: София
толкова около 30 лв монтажа и около 50-60 лв карето /вземи си по-хубаво каре /

-
- потребител
- Регистриран: 24 май 2009, 15:46
- Модел на автомобила: Форд Момдео ,комби МК3,.2.0тдци(130кс.)Форд Ескорт комби, 1.8тд(90кс.) 1999г.Форд Ескорт комби,1.8Д,(58коня+2магарета)1991г.
Апропо,ако все още не си го сменил-послушай 'peshaka' и не се'скръндзи' за хубаво каре,защото след съединителят това е другият най-натоварен елемент!Вярно,може да ти струва почти двойно,но ще си спестиш много по-ранното 'чаткане' за в бъдеще.
- valerko1
- потребител
Не съм го сменил....прав си на 100% дори на 101%...обаче мисля да взема дори втора ръка от колега дето съм взимал и друг път и е бил коректен. Пък и не мисля да я търкалям повече от 1-2 г. тая кола.Tezz написа:Апропо,ако все още не си го сменил-послушай 'peshaka' и не се'скръндзи' за хубаво каре,защото след съединителят това е другият най-натоварен елемент!Вярно,може да ти струва почти двойно,но ще си спестиш много по-ранното 'чаткане' за в бъдеще.
- peshaka
- потребител
- Регистриран: 20 апр 2008, 11:05
- Модел на автомобила: "89 Fiesta Mk3 1.3 mono J6B с АГУ
"88 Isuzu Trooper 2.2TD
"95 BMW e36 318tds - Местоположение: София
ами стига да е читаво, и да не е останало без грес и да се е налапало с кал може и да стане ама си е руска рулетка 
п.п. а за търкалянето на колата и аз я взех уж за едно лято да се науча да карам на таратайка ама виж подписа какво стана
кризата не прощава 

п.п. а за търкалянето на колата и аз я взех уж за едно лято да се науча да карам на таратайка ама виж подписа какво стана

- valerko1
- потребител
Няма стара кола...има зле поддържана.peshaka написа:ами стига да е читаво, и да не е останало без грес и да се е налапало с кал може и да стане ама си е руска рулетка
п.п. а за търкалянето на колата и аз я взех уж за едно лято да се науча да карам на таратайка ама виж подписа какво станакризата не прощава