помогнете спешно мондео TD 95 смяна на каре
-
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2008, 03:53
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 95 1.8 TD
- Status: Извън линия
помогнете спешно мондео TD 95 смяна на каре
здравейте , преди около месец си смених карето (държа да подчертая че съм много бос по оправянето на коли) купих каре което е за кола с АБС със външна жегаерка .. и човека от магазина ми каза че няма проблем че е за кола с АБС .
Запретнах ръкави и за известно време го смених както ми даваха съвети разни не особенно компетентни личности , но така смених го карето е в идеално състояние .. самоче ме оплаши фактът че (други такива некомпетентни личности) ми казаха за възможността да се извади шарнирния болт от носача и да стане не хубава работата .. по принцип това каре се самозатягало някак си но аз не видях никакво устройство за самозатягане ..
Въпросът ми е трябва ли да се притеснявам от това .. аз поне не видях да има друг начин на слагането на това каре . моля за спешен съвет .
Благодаря предварително
Запретнах ръкави и за известно време го смених както ми даваха съвети разни не особенно компетентни личности , но така смених го карето е в идеално състояние .. самоче ме оплаши фактът че (други такива некомпетентни личности) ми казаха за възможността да се извади шарнирния болт от носача и да стане не хубава работата .. по принцип това каре се самозатягало някак си но аз не видях никакво устройство за самозатягане ..
Въпросът ми е трябва ли да се притеснявам от това .. аз поне не видях да има друг начин на слагането на това каре . моля за спешен съвет .
Благодаря предварително
-
- потребител
- Регистриран: 27 авг 2006, 13:20
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8I Комби LPG 1998г.
- Status: Извън линия
Re: помогнете спешно мондео TD 95 смяна на каре
Ако си монтирал болта коректно и е здрав /не е разбит/ няма от какво да се пашиш.