Амортисьори за Фиеста МК4

Предно/задно окачване. Джанти и гуми. Кормилна уредба. Спирачна система.
Потребителски аватар
shadowhand
потребител
потребител
Регистриран: 28 май 2007, 13:39
Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec-S 1997
Status: Извън линия

Амортисьори за Фиеста МК4

Мнение от shadowhand » 05 фев 2008, 12:53

Здравейте, при последното ми минаване през прохода на републиката единия заден амортисьор се скапа много сериозно. Въпроса ми е дали някой е наясно за ориентировъчните цени на един такъв ремонт и с какво най-често се обвързва. Не ми се иска да попадна на някой пишман майстор, който да ми вземе 2-3 пъти повече пари и да не направи нищо.

Намирам се в Пловдив, ако някой има полезна информация ще му бъда крайно благодарен.

Любо
Администратор
Администратор
Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г.
Контакти:

Мнение от Любо » 05 фев 2008, 17:47

Смяна на амортисьори и пружини + тампони, маншони, прашници и т.н. около амортисьорите е 400-600 лв. Зависи какво ще смениш (може някои тампони да са ти здрави и да решиш да не се сменят) и с какво ще смениш. Тия цени са съвсем ориентировъчни и са за не оригинални части, като работата също не е от МП.

Потребителски аватар
shadowhand
потребител
потребител
Регистриран: 28 май 2007, 13:39
Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec-S 1997

Мнение от shadowhand » 05 фев 2008, 18:47

Привет, днес се позагледах малко и ми се стори, че проблема идва от барабана. Отидох на майстор и се оказа, че проблема наистина е там, въпреки че в началото и те имаха съмнения за тампон на амортисьор. В крайна сметка се разминах със 100лв части и труд. Довечера ще има да черпя. :lol:

Отговори

Върни се в “ХОДОВА ЧАСТ”