Покупка на Focus- за какво да гледам
-
- потребител
- Регистриран: 12 юни 2015, 13:21
- Status: Извън линия
Покупка на Focus- за какво да гледам
Здравейте!
Спрял съм се на Focus 2001-ва година, седан, 1,8, 16v. Бихте ли нахвърляли малко неща, за които да внимавам при покупката? Чести дефекти, прблеми с модела и т.н. Също забелязах на няколко места мнения, че този двигател "не харесва" газови уретби. Някой имал ли е подобен проблем или са само слухове?
Благодаря предварително!
Спрял съм се на Focus 2001-ва година, седан, 1,8, 16v. Бихте ли нахвърляли малко неща, за които да внимавам при покупката? Чести дефекти, прблеми с модела и т.н. Също забелязах на няколко места мнения, че този двигател "не харесва" газови уретби. Някой имал ли е подобен проблем или са само слухове?
Благодаря предварително!
-
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2014, 10:14
- Модел на автомобила: Focus c-max 1.8
Re: Покупка на Focus- за какво да гледам
Прегледай във форума - използвай търсачката. Има десетки теми за избор на кола и специално фокус мк1 със всякакви възможни проблеми, газ и тн.
- ФордБългария
- потребител
- Регистриран: 10 яну 2014, 23:22
- Модел на автомобила: Ford Focus mk1 1.6 16v
И естествено всеки ще ти каже че като ще плащаш висок данък, си вземи 2.0.
- radosten
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2010, 15:27
- Модел на автомобила: ford fokus 1.8 16v
Колега, аз съм с такъв Фокус вече 7 г. и от тогава съм с ГИ. При монтажа на газовата да ти монтират Флаш лубе, то предотвратява изгарянето на клапаните. За дефекти.... VSS датчиците им се скапват иначе, като цяло е много здрав автомобил, по предницата съм сменил само биалетки и един тампон на носача, друго не. По двигател един термостат ( 12 лв. ) и тампон на двигателя ( 65 лв. ) Другите неща са консумативи, които се сменят при определен пробег, да спомена, че съм изминал 93 К км. Колата си заслужава, няма да съжаляваш, ако те интересува нещо друго пиши.evch0 написа:Здравейте!
Благодаря предварително!