Изключване на еърбек на фиеста
-
- потребител
- Регистриран: 12 май 2011, 11:21
- Модел на автомобила: ford fiesta 1,4 '97
- Status: Извън линия
Изключване на еърбек на фиеста
Колеги нов съм във форума, но вече имам нужда от помощ. Купих скоро за жена ми една фиестичка 1,25 джиа 96г.Много готина количка,но понеже трябва да слагаме бебешко кошче и искам да е от пред за в момента искам да изключа възд. възглавница. Та възможно ли е ? Моля запознати с въпроса ми да пишат.
- Pyrhel
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2010, 20:51
- Модел на автомобила: няколко други марки +
Mondeo Titanium X 2.2 TDCi - Местоположение: София
- Контакти:
Re: Изключване на еърбек на фиеста
Възможно е, да, но това е пълно недоразумение във Форд автомобилите. Няма ключ, не можеш да я изключиш без да даваш пари. За изключване на пасажерския еърбег, Форд продават комплект, в който се включва кабела, отиващ към еърбега. Лошото е, че комплектът е сумати пари. Това е едно от нещата, за които може да се каже:
Евала Форд
Евала Форд

-
- потребител
Благодаря за отговора, колега. Просто забравям и това е. Тъпо е да давам пари за да мога да го изключа, абе тва да му е косура.
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
По добре кошчето да е на задната седалка.Ако е отпред ще вземе да го гледа жена ти докато кара и може да направи някоя катастрофа. А най-добре карай ти а жена ти и кошчето на задната седалка.
-
- потребител
Колега въпроса беше за възглавницата, а аз си знам какво и къде да го карам. Такива идеи не ми помагат в случаяDigiPro написа:По добре кошчето да е на задната седалка.Ако е отпред ще вземе да го гледа жена ти докато кара и може да направи някоя катастрофа. А най-добре карай ти а жена ти и кошчето на задната седалка.

-
- потребител
Последното решение е свързано с премахването изцяло на предната седалка. Така и така кошчето едва влиза отзад, а и се возят само жената и щерката. Та ще стане почти голяма колата.