Не ми бачка централното заключване.
-
- потребител
- Регистриран: 26 ное 2008, 11:20
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6i ZETEC Ghia 2000 year.
- Status: Извън линия
Не ми бачка централното заключване.
Значи не ми бачка централното заключване. Колата е нова и незнам какви може да са причините.
Като заключа шофиорската врата и не се заключват другите. А от ключа не става нищо, може би батерията
е свършила но не можах да го отворя и да сменя батерията. Ако някой може да каже как се отваря тва ш....но
дистанционно ...
Като заключа шофиорската врата и не се заключват другите. А от ключа не става нищо, може би батерията
е свършила но не можах да го отворя и да сменя батерията. Ако някой може да каже как се отваря тва ш....но
дистанционно ...
http://www.petka.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
- OhljovchO
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2007, 20:04
- Модел на автомобила: Ford Focus МК2 1.6 Duratec 100HP, 2005г. с газов инжекцион
- Контакти:
Re: Не ми бачка централното заключване.
Колега щом като затвориш твоята с ключа и другите не се заключват не търси причината в дистанционното. Нещо друго има.
Ама какво... не мога да гадая. Може и да го няма модула за централното, може... де да знам.
Успех
А забравих да отбележа - написаното се отнася за Фокус като моя. Каква е твоята кола не мога да разбера... коя година е... имала ли е централно някога.. и т.н.
Ама какво... не мога да гадая. Може и да го няма модула за централното, може... де да знам.
Успех
А забравих да отбележа - написаното се отнася за Фокус като моя. Каква е твоята кола не мога да разбера... коя година е... имала ли е централно някога.. и т.н.
-
- потребител
- Регистриран: 26 ное 2008, 11:20
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6i ZETEC Ghia 2000 year.
Ами колата е Форд Фокус 1.6i ZETEK 2000 година.
И предполагам че има централно заради дистанционното на ключът.
И предполагам че има централно заради дистанционното на ключът.
http://www.petka.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2010, 14:40
- Модел на автомобила: Ford Fokus
Здравей колега и аз го имам съштия проблем с моя фокус е 2001г. 1.6 16в зетек,когато стане студено и край неште да ги закл. само една по една от ватре а предните от вън.Откъде се командва това централно? От врътите или има някъде пулт че като хване студ и неште да закл. всички връти. Някъкви коментари?