Ето я сребристата акула, Ford Sierra 2.0i Ghia
- Rick
- потребител
- Регистриран: 18 сеп 2005, 03:36
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.9 V6 Ghia '93 FOCUS 1.6 Trend '08
- Контакти:
- Status: Извън линия
Ето я сребристата акула, Ford Sierra 2.0i Ghia
Еми ето я!!! С голяма мъка ги пускам тия снимки щото са с ужасно качество, хич не ми се щеше да я виждате така. На живо е сто пъти по-хубава, така размазано не изглежда добре. Но понеже от един месец все обещавам.... И ако на това му се вика камера на GSM
с един обикновен апарат от 20 лева щяха да са по-свестни...
Ford SIERRA 2.0i Ghia, DOHC EFi (125 к.с.), всички екстри без кожа и ABS.

Още веднъж се извинявам за лошите снимки, при първа възможност ще ги заменя с по-хубави. Все пак се надявам да ви хареса моята любов!!!

Ford SIERRA 2.0i Ghia, DOHC EFi (125 к.с.), всички екстри без кожа и ABS.
Още веднъж се извинявам за лошите снимки, при първа възможност ще ги заменя с по-хубави. Все пак се надявам да ви хареса моята любов!!!

- Cobra
- потребител
- Регистриран: 10 апр 2005, 12:55
- Модел на автомобила: Sierra 2.0 DOHC EFI
Браво, много е хубава, ще ми се и аз да имах борд компютърче и климатик
Единствено не ми се вписват тия глупости по капака, ама предполагам, че така си я взел.
Една молба само...малко да ми обясниш, облегалките на задната седалка, отелно ли са от самата облегалка или са едно цяло.Много ми харесва как изглежда с тях и искам да си сложа, но така и немойах да намеря нищо досега.
А и какво стана със старата, гледам си я махнал от подписа.. продаде ли я ?

Една молба само...малко да ми обясниш, облегалките на задната седалка, отелно ли са от самата облегалка или са едно цяло.Много ми харесва как изглежда с тях и искам да си сложа, но така и немойах да намеря нищо досега.
А и какво стана със старата, гледам си я махнал от подписа.. продаде ли я ?
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
big_pimp написа:косфорда" е колата за бога![]()

Рик колега нямам какво да ти кажа.Сиерата си е Сиера. Всяка Сиера си е Хубава! Твойта е страхотна и е много запазена! Да ти е честита и да си я караш с здраве. Пък когато имам път към Пловдив да ти се обадя да се видим.. ама това ще е бая по натам! ...

- Rick
- потребител
- Регистриран: 18 сеп 2005, 03:36
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.9 V6 Ghia '93 FOCUS 1.6 Trend '08
- Контакти:
Мерси много, страхотни сте!
Що се отнася до тунинга, ами аз съм голям противник да се разваля оригиналния вид на колата, но така я взех. В началото малко ми се стряскаше окото, ама сега свикнах и не го намирам за лош. Трабва само да видите сините светлини през ноща, избивам рибата
Cobra, облегалките са едно цяло със седалките отзад, и на старата Сиера GL пак бяха така. С нея се разделих във вторник. Просто нямам къде да я държа и зима иде, не мога да я оставя вън а втори гараж нямам. Някой ден като имам повече възможности ще си направя колекцията.
Пък и след като се качих на DOHC, 1.8 CVH ми се видя бая муден. Иначе много здрав и спокоен беше, но както и преди съм казвал на Сиера й трябват поне 100 кончета та да се развихри.
venom4o, непременно се обаждай ако минаваш от тука. Може и аз да ви дойда на гости на клуба в София някой път. Пловдивчани май не сме много активни.
Що се отнася до тунинга, ами аз съм голям противник да се разваля оригиналния вид на колата, но така я взех. В началото малко ми се стряскаше окото, ама сега свикнах и не го намирам за лош. Трабва само да видите сините светлини през ноща, избивам рибата

Cobra, облегалките са едно цяло със седалките отзад, и на старата Сиера GL пак бяха така. С нея се разделих във вторник. Просто нямам къде да я държа и зима иде, не мога да я оставя вън а втори гараж нямам. Някой ден като имам повече възможности ще си направя колекцията.

Пък и след като се качих на DOHC, 1.8 CVH ми се видя бая муден. Иначе много здрав и спокоен беше, но както и преди съм казвал на Сиера й трябват поне 100 кончета та да се развихри.
venom4o, непременно се обаждай ако минаваш от тука. Може и аз да ви дойда на гости на клуба в София някой път. Пловдивчани май не сме много активни.