ОТРИЧАТ БАТАШКОТО КЛАНЕ !!!
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
- Status: Извън линия
ОТРИЧАТ БАТАШКОТО КЛАНЕ !!!
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1035810" onclick="window.open(this.href);return false;
Гледам и не вярвам на очите си! Направо не мога да намеря думи с които да изразя възмущението си!
Гледам и не вярвам на очите си! Направо не мога да намеря думи с които да изразя възмущението си!
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Що се чудиш?!
Те нашите "учени глави" наричат 500-те години османско робство - присъствие и бяха решили да махнат от учебниците стихотворението "Аз съм Българче".
Хвалят ми се с етническа толерантност, а в центъра на Разград като поискаш да си купиш нещо от магазина и те чуят да говориш Български ти казват директно и нагло в очите - "Български НЕ!".
Ти поне можеш да кажеш още много за тази т.нар. толерантност.
http://news.bnt.bg/content/view/full/163466" onclick="window.open(this.href);return false;
Те нашите "учени глави" наричат 500-те години османско робство - присъствие и бяха решили да махнат от учебниците стихотворението "Аз съм Българче".
Хвалят ми се с етническа толерантност, а в центъра на Разград като поискаш да си купиш нещо от магазина и те чуят да говориш Български ти казват директно и нагло в очите - "Български НЕ!".
Ти поне можеш да кажеш още много за тази т.нар. толерантност.
http://news.bnt.bg/content/view/full/163466" onclick="window.open(this.href);return false;
Последна промяна от nikolovvd на 25 апр 2007, 16:54, променено общо 1 път.
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
Пфф родината ми е много болна тема.. Винаги съм се чувствал горд ,че живея в България и причината е нашата славна История. Ние сме най -старата държава след Гърция... А Доколкото Тази "мома" дето иска да докаже ,че е нямало клане как ще обясни ,че комшията изрови три турски скелета от градината си преди няколко години?
Каквото е описано значи е истина... защото историческите сведения не идват само от един източник! Невярвам да е имало някакъв вид манипулация над историците,но само едни археологически разкопки ще докажат всякакъв вид клане!

- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
Трябва да си намеря една история от нашето време, че имам едни книги в къщи но те са съкратени като за учебници. Защото знам ли след някоя година може така да са я изменили че дори и да не се наричаме БЪЛГАРИ според нея. Тяхната кожа предателска.
Какво ще правим за напред това е въпроса ?
Как ще защитим родината си ?
Като гледам днешните управници, които ни карат да се кланяме на поробителите ни отново са по големи изроди дори от тях. Как продължаваме да ги траем незнам. Ще ми се да нарамвам ножа и чифтето и да излизам навън, или да се опаша с пластични експлозиви и ей тай да вляза в парламента или министреството. Лошото е че тия паткани не ходят и на работа та ефекта ще е 5 взривени вместо 240
Абе някой да знае някъде в нета да има стария вариан на Историята, или да ходя да я търся по библиотеките?
ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПОЧИТА А НЕ ДА СЕ ОСКВЕРНЯВА
Какво ще правим за напред това е въпроса ?
Как ще защитим родината си ?
Като гледам днешните управници, които ни карат да се кланяме на поробителите ни отново са по големи изроди дори от тях. Как продължаваме да ги траем незнам. Ще ми се да нарамвам ножа и чифтето и да излизам навън, или да се опаша с пластични експлозиви и ей тай да вляза в парламента или министреството. Лошото е че тия паткани не ходят и на работа та ефекта ще е 5 взривени вместо 240

Абе някой да знае някъде в нета да има стария вариан на Историята, или да ходя да я търся по библиотеките?
... Само башибозушкият ятаган правил място, само той полагал тия човешки класове от мъже, жени и деца на земята, както сърпът на жътварката полага класовете на гъстата нива, както косата на косача полага високата трева на ливадата… Кървите на беззащитните текнали като пороен дъжд да напояват пръстта. Наред с глухите удари на ножа и с дивите гласове на касапите, слушали се от всяка страна детински отчаяни писъци, жаловити гласове, печални охкания и сърцераздирателни стенания на умиращите. Явната смърт, леещата се човешка кръв — на близки роднини, приятели и познайници, пък и самата ожесточеност на касапите, произвели своята си сила, която като тежка мъртвешка ръка налегнала чувствата. По четирите краища на калето се възцарила предсмъртна тишина, в която се слушали само глухите удари на ятагана, тежкото падане на обезглавените тела и тънките цикания на хвърлените или оставените без родители бозайничета.
.......На ръцете на бащата, например, се премята в последни гърчове недокланият син, на самия баща ятаган е отсякъл едната ръка, а той го държи с всичката си сила, държи го като здрав и неповреден, и чака търпеливо и дълго нови по-решителни удари; или майка и дъщеря накълцани и недоклани, стоят прегърнати, мълчаливо гледат клането наоколо си и безропотно чакат новия си ред от други касапи…
ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПОЧИТА А НЕ ДА СЕ ОСКВЕРНЯВА

- gad
- потребител
- Регистриран: 11 авг 2006, 00:38
- Модел на автомобила: Fiesta 1.1mi '92
Аз доколкото разбрах от новините целта нa тая Балева e да промени постановката в музея в Батак като за целта ще използва разни европейски фондове. Така, че не се чудете защо ги говори тези неща. Както винаги при такива ситуации става въпрос за много, много пари!
АКО СПОРИШ С И.Д.И.О.Т , МНОГО ВЕРОЯТНО Е И ТОЙ ДА ПРАВИ СЪЩОТО!!