Незнам дали сте забелязали...
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
- Status: Извън линия
Незнам дали сте забелязали...
...но в дира (клуб Форд) се мъдри нашия банер!
Има една поговорка...Който търси - намира и още една
Търкулнало се гърненцето, намерило си похлюпачето.....

Има една поговорка...Който търси - намира и още една

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Re: Незнам дали сте забелязали...
А стига бе kEFi !!!kEFi написа:...но в дира (клуб Форд) се мъдри нашия банер!

Не видях банер но видях нещо друго

Може би нарочно го е оставил или е зает

Ако ще си искаме "свободата" в ДИР-а ... ОК ...
Предприеми някакво действие и те подкрепям

Още от предишното ко беше там за бан-а почвам да разбирам, че атаката ти е насочена към Ники.
НЕДЕЙ !!!
Ники е печен, както го познавам. Сеа за форумите що му е такъв подхода мога само да гадя, не съм психолог. Иначе като човек от това което познавам от сбирките винаги е бил точен и услужлив.
Оф, боже не мога да се изразя става ми тъжно от тези тъпотии ... ама и Никии

kEFi от кога си в "играта" ? Помниш ли началото ? Що ми се струва, че Ники има големи заслуги на организирането ?
Аре малко уважение независимо от сегашното положение !!!
Само не ме нападай сега ! Малко набързо и злобно го написах но опитай се да го осмислиш. И аз (но по собствено желание) не пиша в дир-а.
Както го познавам Ники няма да се върне и мноо съжалявам за това

Ай сега станах черната УФСЪ тука, щото защитавам Ники

Дреме ми да ви кажа

Заради форумите няма да се размина с които и да било от вас на улицата и да се направя, че не го познавам

- Polly
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2005, 16:02
- Модел на автомобила: Бира Каменица в кен
- Контакти:
Банера е там от съвсем скоро. Според мен той е сложен там, горе долу откакто тук в "Полезни връзки" има връзки към дир-а и другите страници с информация за форд/ преди това бях влизала в дир-а и нямаше банер, сега ходих до дир-а като видях темата тук и го видях/
. Самия факт / според мен/, че има линк към форума тук, по-скоро е израз на това, че "закачките" са преустановени, отколкото на нещо друго / отрицателно/:lol:

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
:)
Банера в дир.бг няма нищо общо нито с отношението ни с хора, форуми, идеи и т.н, нито с поставяне, изтриване или каквото и да е друго на линкове или мнения.
Банера, като идея, дойде от това, че беше невъзможно да се покажем като обединен форд форум, по някакъв друг начин. Банера е в клуб форд на дир.бг защото според хората с които сме го измислили, обсъждали и решили, там са потребителите, които се явяват таргет на нашия форум.
Банера е средство за реклама, пуснат е по всички правила за псукането на реклама и е пуснат на място на което ще предизвика рекламен ефект. Моля, не го свързвайте с нищо друго.
Смятам, че мнението на Кефи не е написано за да дразни някой, ами за да ви подскаже да видите рекламата ни... Като първа стъпка в тази насока, мисля, че се получи много добре и има защо да се гордеем...
Някой да може да ми посочи друг клуб, който ползва методите на ПЛАТЕНАТА реклама?
Поздрави,
la4o
Банера, като идея, дойде от това, че беше невъзможно да се покажем като обединен форд форум, по някакъв друг начин. Банера е в клуб форд на дир.бг защото според хората с които сме го измислили, обсъждали и решили, там са потребителите, които се явяват таргет на нашия форум.
Банера е средство за реклама, пуснат е по всички правила за псукането на реклама и е пуснат на място на което ще предизвика рекламен ефект. Моля, не го свързвайте с нищо друго.
Смятам, че мнението на Кефи не е написано за да дразни някой, ами за да ви подскаже да видите рекламата ни... Като първа стъпка в тази насока, мисля, че се получи много добре и има защо да се гордеем...
Някой да може да ми посочи друг клуб, който ползва методите на ПЛАТЕНАТА реклама?
Поздрави,
la4o