Страница 1 от 1

КОНКУРС С НАГРАДИ

Публикувано: 04 мар 2008, 20:05
от cocoff
Дали да не си спретнем конкурс за нещо като есе на определена тема, напр.: "Всичко за TPS", "Диагностика на стартер", "Безопасно кормуване", "Защо съм влюбен във Форд"(и всичко, за което се сетим). Всеки който иска рови из мрежата и из книгите, пише няколко страници, а останалите гласуват. Най-доброто печели награда и "почетно" място в съответния раздел.

Публикувано: 04 мар 2008, 22:10
от pepy1
това е лесната част
трудната е кой ще дава наградите :P

Публикувано: 04 мар 2008, 22:12
от madboy
pepy1 написа:това е лесната част
трудната е кой ще дава наградите :P
E що да е трудно- всеки, който иска да участва, залага една бира. Победителя отнася касата с бира. Елементарно!

Публикувано: 04 мар 2008, 22:49
от Антон Маринов
То някои още от предния конкурс със снимките си допиват. *00110*

Публикувано: 05 мар 2008, 17:58
от Bijutera
Антон Маринов написа:То някои още от предния конкурс със снимките си допиват. *00110*

:lol: :lol: :lol: :lol:
толко и сега ше си допием :P :P

Публикувано: 05 мар 2008, 19:05
от paci
Bijutera написа: ..толко и сега ше си допием :P :P
Ай напиши нещо дълго, умно и грамотно па аз ще те черпа некоя бира :)

Публикувано: 05 мар 2008, 19:06
от cossy
Награда-Пацо няма да се заяжда с победителя :)))) ама горко им на другите :Р

Публикувано: 05 мар 2008, 21:02
от Атанас
paci написа: Ай напиши нещо дълго, умно и грамотно па аз ще те черпа некоя бира :)
Като гледам никой нищо не иска да пише освен коментари. То дълго не мога да го напиша, щото самотния неврон се затормозява,
но поне е умно и грамотно.

ЧОМЛЕК

Съставки:
Към 1 кг. свински мръвки и едно джоланче
0.5 кг. картофи
1-2 гл. лук(инък 2-3, ама жена ми не го обича)
250 ml червено вино
1-2 ск. чесън(7-8 ама погледни по-горе)
2 люти чушки (правя го без тях, отново виж по-горе)
1 с. л. червен пипер
50-100 гр. гъби
Чер пипер (зърна)
дафинови листа
чубрица
20-30ml олио (по Софето му казват оливия)


Джоланът и мръвките се нарязва на големи парчета.
След това всичко се слага в гювеч.
Капакът се замазва с тесто, за по-лесно почистване на гювеча намокрям среда от хляб и я размачквам като тесто.
Всичкото това се пече на фурна на 170 - 190С към 5 часа

После много *00110*

Хайде със здраве

п.п.
не се боря за награда, ама някой трябва да се престраши :oops:
абе като се замисля, освен бира някоя дива пуйка не бих отказал

Публикувано: 05 мар 2008, 21:19
от madboy
Пфу, да го еВа, дафиновият лист ми е свършил! :?

Публикувано: 05 мар 2008, 21:50
от Атанас
Имам, мое пратиш жена ти да и дам. Само да не се заплеснем да готвим, че до утре заран няма да се прибере =)):