Срещнахме се двама фордаджии случайно на маса ...
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
- Status: Извън линия
Срещнахме се двама фордаджии случайно на маса ...
С колегата Kondikata случайно се запознахме на рожден ден на братовчед ми.. и веднага разбрахме ,че сме от една порода- Фордаджий
Та докато зареждахме резервоарите си с твърдо гориво споделяхме форд-опита си !Както каза той на околните които 15 мин ни слушаха.. след малко сменяме темата за картини изкуство и прашки..
.. Та така.. където и да седна вече по София във кафене или кръчма си знам ,че някъде около мен има някой колега 

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Аз върнах старата мишка със счупения скрол и съм непобедимmadboy написа:Опааа! Зациклихме още на ниво 1.

Така у Плевен се засякохме съвсем случайно, ползвали сме един и същ майстор със dimbatami
А па на Съборите особенно вече миналата 2007, съвсем случайно бяхме 60 човека ... баси навалицата. Тази година очаквам още повече объркали се да дойдат на Събора

Иначе почва вече ме гони параноята, че ме зяпат като се пусна със шапката "Форд Рацинг" с която ме има на няколко снимки ... че и без нея ме има достатъчно из форума.
От Плевен няма много много пишещи а тези които идват на срещите не пишат у форума (аномалия). А тези дето пишат и не идват само ни зяпат из зад ъгъла и нямат възпитанието да си покажат мутрите некой път

- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
За събора 2008 да вземеш да я пернеш малко шапката значи.paci написа: ............като се пусна със шапката "Форд Рацинг" с която ме има на няколко снимки ... че и без нея ме има достатъчно из форума.
......................

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.