NOKIA 6630
- _George_
- потребител
- Регистриран: 01 авг 2007, 18:56
- Модел на автомобила: Mondeo MK3 2.5i V6 24V
- Контакти:
- Status: Извън линия
NOKIA 6630
-
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2007, 12:54
- Модел на автомобила: Mondeo Mk1 1.6 16V
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=6 ... light=6630" onclick="window.open(this.href);return false;
това може да ти помогне ... иначе телефончето не е зле , аз не си падам по "умните" телефони въпреки че съм имал но телефона е наистина добър... само дисплея му е малък (в смисъл резолюция) и камерката че е 1.3 ама аиде
ето и много теми за 6630
http://www.zedge.net/themes/130/nokia-6630-themes/" onclick="window.open(this.href);return false;
това може да ти помогне ... иначе телефончето не е зле , аз не си падам по "умните" телефони въпреки че съм имал но телефона е наистина добър... само дисплея му е малък (в смисъл резолюция) и камерката че е 1.3 ама аиде

ето и много теми за 6630
http://www.zedge.net/themes/130/nokia-6630-themes/" onclick="window.open(this.href);return false;
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
Преди месец и аз си бях взел първия смартфон и беше 6630
Сега се ъпгрейднах с Н70 и в този форум http://smartphones-world.com/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false; и http://www.all4smartphone.com/forum" onclick="window.open(this.href);return false; е бъкано със софтуер теми и игри, още повече тази нокия е със симбиан 8.0 тоест S60 v2 а и има страшно много приложения, докато при новия симбиан 9,х (S60 v3) повечето приложения изискват сертификация, не се прави трудно но заради това и приложенията са значително по-малко от колкото за стария симбиан (поне за сега)

Сега се ъпгрейднах с Н70 и в този форум http://smartphones-world.com/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false; и http://www.all4smartphone.com/forum" onclick="window.open(this.href);return false; е бъкано със софтуер теми и игри, още повече тази нокия е със симбиан 8.0 тоест S60 v2 а и има страшно много приложения, докато при новия симбиан 9,х (S60 v3) повечето приложения изискват сертификация, не се прави трудно но заради това и приложенията са значително по-малко от колкото за стария симбиан (поне за сега)

Последна промяна от MegatroniC на 14 дек 2007, 11:24, променено общо 1 път.
- Xplod
- потребител
- Регистриран: 19 ное 2007, 20:31
- Модел на автомобила: Форд
- Контакти:
Браво в избора.Телефона е доста хубав.Аз съм с Нокиа 6680 които освен по дизайна има и още една камера.иначе са кажи-речи еднакви.Телефона може да го ползваш както за МП3 плейър така и да гледаш филми, а иначе може да си сложиш една програмка за чат по Блутуут-а което си е безплатно.Удобно е по време на изпит ако си в една зала и някой в коридора да ти подсказва да си пишете

- amonev
- потребител
- Регистриран: 11 фев 2007, 08:15
- Модел на автомобила: Форд Сиера 1983г.
Форд Мондео 1997г. - Местоположение: Разград
- Контакти:
...
От две години съм с такъв, но зелен. Много си го пазя, а и имам много софтуер за него. Не смятам че отстъпва на новите

Колегите правилно посочиха : all4smartphone, gsmhosting, series60
Ако не е с последната версия на firfmware-a, можеш да го фла6неш. На мен най-много ми харесват игрите от N-gage, a от софтуера този за контрол на Winamp през Bluetooth - ControlFreak 2.7 и Office пакета съдържащ редактор на Word, Excell, Powerpoint
Тук съм събрал теми за телефона и плеярите му : http://store3.data.bg/amonev/Symbian%20/Themes/

Колегите правилно посочиха : all4smartphone, gsmhosting, series60
Ако не е с последната версия на firfmware-a, можеш да го фла6неш. На мен най-много ми харесват игрите от N-gage, a от софтуера този за контрол на Winamp през Bluetooth - ControlFreak 2.7 и Office пакета съдържащ редактор на Word, Excell, Powerpoint
Тук съм събрал теми за телефона и плеярите му : http://store3.data.bg/amonev/Symbian%20/Themes/
Е ли правото право?
- amonev
- потребител
- Контакти:
...
Ти щот си много доволен от тъчскрина на СЕ-то ли го продаваш?cenzor написа:Смартфон без тъчскрийн е малко като кола без волан, ама щом те радва - със здраве да го ползваш!

пп - Нокиата от раз ще го смачка в бързодействие при работа с файлове и графика

Е ли правото право?
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Re: ...
amonev написа:Ти щот си много доволен от тъчскрина на СЕ-то ли го продаваш?cenzor написа:Смартфон без тъчскрийн е малко като кола без волан, ама щом те радва - със здраве да го ползваш!
пп - Нокиата от раз ще го смачка в бързодействие при работа с файлове и графикаN6630 e mодел 2004 с 220Mhz ARM5 процесор
Култов и досега

Продавам го, защото ще взимам нов - Р1i или HTC Kaiser.

Колкото до процесора - не е лошо да прочетеш какво е Nexperia -
ето и линк по въпроса .

Разгледай и резултатите от тестовете : http://www.glbenchmark.com/result.jsp" onclick="window.open(this.href);return false;
Ето и от SPmark2006
P990i

E61 (с 6630 е излишно да сравняваме просто..)

Като кажете така "от раз ще го смачка" и ме напушва смях.

- amonev
- потребител
- Контакти:
...
Свикнал съм, брат ми е същия отворко, но на тема Windows mobile
/изпосмени HP, Qtek 9000, Asus 535/ ... дразни се щом го подсетя да видим кое по-бързо обработва файловете. И все пак остава по-бърз от СЕ, независимо че са с близки параметри, голям процент от ресурса отива именно за тъч-а
/ааа, коя година е 990-ката
/
Всеки с предпочитанията си, но без намеци "Къв смарт е без тъчскрийн, Ок
", че лесно се паля на болни теми. Да не ви напомням кой държи патента за ОС-то 

Всеки с предпочитанията си, но без намеци "Къв смарт е без тъчскрийн, Ок

Последна промяна от amonev на 15 дек 2007, 17:00, променено общо 1 път.
Е ли правото право?
- cenzor
- потребител
- Контакти:
Не че нещо, но горе помолих да покажеш някакви тестове показващи бързодействието на Нокията спрямо другите? Можеш ли?amonev написа:Свикнал съм, брат ми е същия отворко, но на тема Windows mobile/изпосмени HP, Qtek 9000, Asus 535/ ... дразни се щом го подсетя да видим кое по-бързо обработва файловете. И все пак остава по-бърз от СЕ, независимо че са с близки параметри, голям процент от ресурса отива именно за тъч-а
/ааа, коя година е 990-ката
/
Всеки с предпочитанията си, но без намеци "Къв смарт е без тъчскрийн, Ок"
... че лесно се паля на болни теми.
И да - Р990 е 2006 , но Р910 е 2004, P800 e едва 2002 ( и двата са с еднакъв процесор, само 156Мхц). Покажи ако искаш спрямо тях?
А дали се палиш - все едно, но ако го правиш без доказателства- все едно нищо не правиш.
- amonev
- потребител
- Контакти:
...
Ти на тестове ли вярваш, айде да направим една демонстрация на колегите реална, к'во ще кажеш а?
За бърз пример за работа с файл се сещам за следния вариант : да видим кой телефон най-бързо ще копира пр.MP3 от картата с памет и обратно? Ти правиш клипче и измерваш в секунди, и аз правя клипче. Съласен!?
пп - времето ще засичаме от кликването на Paste. Теста ще го направим с една и съща песен.
Смятам че теста е добър пример за работата на телефона в реалния живот
За бърз пример за работа с файл се сещам за следния вариант : да видим кой телефон най-бързо ще копира пр.MP3 от картата с памет и обратно? Ти правиш клипче и измерваш в секунди, и аз правя клипче. Съласен!?
пп - времето ще засичаме от кликването на Paste. Теста ще го направим с една и съща песен.
Смятам че теста е добър пример за работата на телефона в реалния живот

Последна промяна от amonev на 15 дек 2007, 17:09, променено общо 1 път.
Е ли правото право?
-
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2007, 12:54
- Модел на автомобила: Mondeo Mk1 1.6 16V
amonev написа:Ти на тестове ли вярваш, айде да направим една демонстрация на колегите реална, к'во ще кажеш а?
Бате къде си тръгнал бре ? имал съм 6630 и М600 п990 е нещо много подобно на м600 но с камера даже по усъвършенстван , много ясно е че СЕ бие нокията , няма защо да те е яд , нокията е по остаряла като технологиа , аз като сравнявам м600 с 6630 се-то бие камо ли с п990
mrdds написа:Мисля,че за този датчик става въпрос...според мен това е датчика за управление на колата
- cenzor
- потребител
- Контакти:
Телефона замина, но ще се постарая да намеря същия и да пробваме.amonev написа:Ти на тестове ли вярваш, айде да направим една демонстрация на колегите реална, к'во ще кажеш а?
Само че тук намесваш и бързодействието на flash картите , което не е много показателно , но нищо.
Отделно - тест е хубаво да се направи, взимайки двата телефеона заедно и пробвайки. Примерно слушаш музика, докато в това време отваряш файлове или копираш , и в това време ползваш телефона за модем през BT . Така реално ще разбреш какво имам предвид.