Ало модераторите...
-
- Status: Извън линия
Ало модераторите...
Нали имаше във форума правила? Ими като се регистрирах само аз ги прочетох?
Има тема, в която задавам въпрос и единственото, което получавам са откровени обиди:
Ако ВИЕ г-да модератори не вземете отношение към откровено обиждащия език на определени "членове" на Форд форума ще покажете, че предишната ми тема за модераторството си беше правилна!
Има тема, в която задавам въпрос и единственото, което получавам са откровени обиди:
cocoff написа:Баба ми казваше: "Едно л@йно колко по го газиш - по мирише"...
А за г-н Лачо (или Лъчо, не знам...):cocoff написа:Тъпичък си и за това ти се подиграват, а не заради колата...но не можеш да ги разбереш...SmotanUrod написа: На мен поне винаги ми са подиграват като карам Фики
Колеги,
нима повярвахте на туй гоBно, че кара Форд...???
А Вие не сте ли модератор? И с какво точно в темата за омразата на Форд съм предизвикал тези "определения"?la4o написа:SmotanUrod, аз лично също споделям мнението на колегите, че си отдавна регистриран във форума... и не само... твърдя, че имаш модераторски права... но нека не издребняваме.
относно езика, мисля, че ти сам го предизвика. и двете теми които си пуснал определям катo flame.
Онази я изтрих аз... тази може би ще дочака модератор
Ако ВИЕ г-да модератори не вземете отношение към откровено обиждащия език на определени "членове" на Форд форума ще покажете, че предишната ми тема за модераторството си беше правилна!
-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
- Status: Извън линия
Re: Ало модераторите...
Ооо, адаш, ама ти си можел и човешки да говориш, беSmotanUrod написа:... кой може да пипа по ПиЕйчПиБиБи? ...

Демонстрираш известни познания по рефлективно програмиране и ако наистина си админ някъде, жалко, много жалко, че използваш уменията си и правата си по такъв начин. Аз въпреки всичко публично ти се извинявам за обидите, които наръсих по твой адрес, но признай, че не беше съвсем без повод...
Извинения и към нашия админ!!!
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...