Продадох Фордо...
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
- Status: Извън линия
Продадох Фордо...
Пощо-защо...2000лв....това е добрата новина , лошата е че сега ще купя същия ама 2.0 16 клапана...нов внос.
Идеята е че срещу повече пари купувам работещ климатик , здрави брони , здраво предно стъкло и елиминирам проблема с умрелото ми турбо...и разни други простотий...
Абе ... не е добре работата...обещал съм на жена ми същия Форд , иначе...
Идеята е че срещу повече пари купувам работещ климатик , здрави брони , здраво предно стъкло и елиминирам проблема с умрелото ми турбо...и разни други простотий...
Абе ... не е добре работата...обещал съм на жена ми същия Форд , иначе...

...дрън-дрън...мноо важно...
- snaiperisto
- потребител
- traqn_savov
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight
е няма как, гърч батка, колко хора заминаха на гурбетjlpetkov написа:а мойта жена каза че иска ей такова:Атанас написа:Браво, жена ти знае какво да кара![]()
Освен това си мъж на място, изпълняваш желанията на половинката
![]()
и ся как да и изпълнявам желанията

Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
- pantata
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07 - Местоположение: Димитровград/София
Поне няма да се притесняваш за нея като излезе сама да поджиткаjlpetkov написа:а мойта жена каза че иска ей такова:Атанас написа:Браво, жена ти знае какво да кара![]()
Освен това си мъж на място, изпълняваш желанията на половинката
![]()
и ся как да и изпълнявам желанията

- snaiperisto
- потребител
Kупих го (незнам с кой акъл) ... са се почват циганийте - некъф датчик не вкл. перката , па и май мноо грее - стрелката минава средата редовно дори и след като вързах перката да бачка нон-стоп...па и радиатора маи е нещо запушен ... щото не загрява много , даже го пипам спокойно...бе мангалска работа.
Ужким е "Джия" а има само един еърбег , нема подгряване на седалките , нема реотани в предния джам , нема автопилот ,... па добре че климатика му работи , има и халогени.
Са требва да се редим в КАТ...да ми дойде акъла.
Ужким е "Джия" а има само един еърбег , нема подгряване на седалките , нема реотани в предния джам , нема автопилот ,... па добре че климатика му работи , има и халогени.
- Атанас
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI - Местоположение: София
И тоя ли си го взел на прИмоция?snaiperisto написа:Kупих го (незнам с кой акъл) ... са се почват циганийте - некъф датчик не вкл. перката , па и май мноо грее - стрелката минава средата редовно дори и след като вързах перката да бачка нон-стоп...па и радиатора маи е нещо запушен ... щото не загрява много , даже го пипам спокойно...бе мангалска работа.

- snaiperisto
- потребител
Щото жена ми е дистрибутор на сандвичи и и трябва голяма кола - комби с климатик...е те за това , а първата и кола беше Фиеста("финишира" в задната гума на ремаркето на Шкода Мадара)....а и усещам сарказъм в поста ти.Polly написа:Snaiperisto, защо не купи някаква нова малка количка на жена ти на изплащане, ами само я мъчиш с някакви гадни / имащи нужда от ремонти/ фордове ?
А са установих че тоя Форд мноо върви.
- vlad
- потребител
- Регистриран: 22 мар 2005, 17:51
- Модел на автомобила: Mondeo MK III '07, 2.2 TDCi Ghia, sedan
- Контакти:
Из София джитка някое Ambiente с мойте емблемки, ма едва ли са му поникнали еърбеци и реотани. Да не е и твоето така - "Джиа"само на табелкаsnaiperisto написа: ... Ужким е "Джия" а има само един еърбег , нема подгряване на седалките , нема реотани в предния джам , нема автопилот ,... па добре че климатика му работи , има и халогени.

- snaiperisto
- потребител
DigiPro написа:По описанието на проблемите със загряването ми се струва, че термостата ти е запецнал в затворено или полузатворено положение и затова радиатора не загрява и съответно не включва перката. И без това е хубаво да го смениш профилактично.
Нов е термостата...ма се замислям дали наистина имам проблем...щото днес коментирах с един " агент " с такова Мондео и тои ми каза че и неговото е така - стрелката стои на средата и понякога малко вдясно.
Вчера се шашнах щото на дизела ми стоеше бая у лево , на "О" от "НОРМАЛ" ама на бензиновите сигурно е така.
Те и една снимка с телефоно"
Нема снимка...нема лимит.
Даите малко лимит бре...па ше ви "играем на сватбите". <:-P: