Дневни /нощни/ фенове на ФОРД
- S@sel@
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2005, 23:39
- Модел на автомобила: ex.Фиеста 1.1 mi `94 / ex.Фокус 1.8 115к.с.
- Status: Извън линия
Дневни /нощни/ фенове на ФОРД
Са си прибрали капачката на ключалката на двигателя и сега е станало така:
Колко може да струва нова? Утре ще скоча до МП /и без това искам да я огледат/ да проверя, но се опасявам, че сигурно се продава в комплект с нова ключалка.
Колко може да струва нова? Утре ще скоча до МП /и без това искам да я огледат/ да проверя, но се опасявам, че сигурно се продава в комплект с нова ключалка.
БОГ създаде хората, COLT ги направи равни!
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
продава се с решетката заедно.Баща ми купува преди време по този повод .Ключалката си е отделен елемент.В интеркар има само решетки без емблеми.Емблемата има ос с 2 пружини на нея.Само емблеми не съм намирал до сега....
Решението е в мото пфое....не помня точно но мисля,че под 60лв беше...
кофти работа са тези подвижни емблеми...
Решението е в мото пфое....не помня точно но мисля,че под 60лв беше...
кофти работа са тези подвижни емблеми...
- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Кофти работа са тези "фенове" на емблеми...mrdds написа: кофти работа са тези подвижни емблеми...
Решетката на Съсела може и да по-скъпа - Ghia...
Не можеш ли да махнеш и останалото от овала и да стане без емблема - само малка дупка за ключа? И без това този тип са на мода сред тунинг-фирмите

П.П. Microcat-а дава, че емблемата, пружинката и застопоряващата пластинка отзад са отделни детайли - може и да успееш да се сдобиеш само с емблемата от МП.
- S@sel@
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2005, 23:39
- Модел на автомобила: ex.Фиеста 1.1 mi `94 / ex.Фокус 1.8 115к.с.
Посетих застрахователите- описаха го като щета. Обаче ще си взема възложителното писмо когато платя втората вноска по автокаското. Щели да го правят в "доверен сервиз". Споменаха нещо за сервиз "Изток", което ме плаши- за тия пичове там САМО лоши неща съм чувал! Исках да отида до МП да го оправят, но се оказа, че само за коли до 6 г. може в МП.
БОГ създаде хората, COLT ги направи равни!