Първото КАФЕНЕ с цензура...
-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
- Status: Извън линия
Първото КАФЕНЕ с цензура...
По цял свят кафенетата служат за това-хората да се видят да си побъбрят...понякога се карат, дори се сбиват. Е, да, но не и тук - царството на моралистите и призваните свише да решават какво може и какво не....смешно и жалко....
Да се майтапи може всеки, усталъкът е да носиш на майтап
nikolovvd,
Кой ти обряза чувството за хумор, та не долавяш самоиронията...Продължаваш с неуспешни опити да психоанализираш, което на мен лично ми е забавно
Нали не се засягаш
Айде със здраве
Да се майтапи може всеки, усталъкът е да носиш на майтап

nikolovvd,
Наистина ли тези думи ти звучат като думи на човек, изживяващ се за експерт?cocoff написа: 100% няма да ти го оправя, ама намерих принципа на работа, че ми беше интересно...
Кой ти обряза чувството за хумор, та не долавяш самоиронията...Продължаваш с неуспешни опити да психоанализираш, което на мен лично ми е забавно

Нали не се засягаш

Айде със здраве

-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
- traqn_savov
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight
ви сега за един телевизор, вземете се истрепете, и то да беше поне някакъв телевизор, а той от балканска и първата. 

Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
Траян Савов:
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
От преди от излеянията на Borko30 видях, че във форума висят и пишат хора които си нямат друга работа но се оказва, че си нямат и компания.
cocoff, свършиха ли се хората около тебе ?
Според мен темата е заключена защото почнахте да се изяснявате с Николов.
Лично си лафите !!!
Има други начини да си лафите лично без да ни ангажирате всички нас.
Нищо лично човек но след тебе гледам още един дето го познавам от доста време като свесен пич, дет не се цупи не гледа така с такова око, че винаги да търси за кво да се заяде. А сега кво му стана
Незнам каква гаранция дават МП.
Беше ме питал!
Може би ако ти се скапе мотора след смяна на ремък и ролка при тях ти дават една кака ти прай свирки докъто ти оправят колата и всичко е за тяхна сметка.
Отиваш ли ?
Ае излизам навън да пуша. Като ти мине ела кажи да вляза да си пием пиенето.
cocoff, свършиха ли се хората около тебе ?
Според мен темата е заключена защото почнахте да се изяснявате с Николов.
Лично си лафите !!!
Има други начини да си лафите лично без да ни ангажирате всички нас.
Нищо лично човек но след тебе гледам още един дето го познавам от доста време като свесен пич, дет не се цупи не гледа така с такова око, че винаги да търси за кво да се заяде. А сега кво му стана

Незнам каква гаранция дават МП.
Беше ме питал!
Може би ако ти се скапе мотора след смяна на ремък и ролка при тях ти дават една кака ти прай свирки докъто ти оправят колата и всичко е за тяхна сметка.
Отиваш ли ?
Ае излизам навън да пуша. Като ти мине ела кажи да вляза да си пием пиенето.
- traqn_savov
- потребител
темата се изчерпа!!
Траян Савов:
Траян Савов:
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
demiro някъде подметна, че при мен имало напредък
Напоследък наеш ли колко пъти пиша мнение и преди да го пусна .... просто не го пускам или ако го пусна прочета си го пак и като нешо не ме кефи и предположа че ще има засегнати, нацупени ... и взема, че го изтрия щото знам, че после почват да си лафат с мен и темата ставааа ...
Даже след последните събития от нацупени нещо не ми се и пише. Още от преди кога Borko30 се сърди.
Цялата атмосфера която се създава не ме предразполага да пиша
Явно на тези хора не им е готино и искат да го споделят с приятели като ги накарат и на тях да не им е готино
Последния месец съм адски натоварен в работата и съм скапан, не ми се ходи никъде
Обаче не заливам форума с душевните си терзания.
Последно ядосах TIN в темата му за напуканите кабели и си изтрих всички мнения от темата щом натоварват човека.
Напоследък наеш ли колко пъти пиша мнение и преди да го пусна .... просто не го пускам или ако го пусна прочета си го пак и като нешо не ме кефи и предположа че ще има засегнати, нацупени ... и взема, че го изтрия щото знам, че после почват да си лафат с мен и темата ставааа ...
Даже след последните събития от нацупени нещо не ми се и пише. Още от преди кога Borko30 се сърди.
Цялата атмосфера която се създава не ме предразполага да пиша

Явно на тези хора не им е готино и искат да го споделят с приятели като ги накарат и на тях да не им е готино

Последния месец съм адски натоварен в работата и съм скапан, не ми се ходи никъде

Последно ядосах TIN в темата му за напуканите кабели и си изтрих всички мнения от темата щом натоварват човека.

-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
Абсолютно си прав. А защо тоя пост го адресираш до мен. Заяждахме се двама. Скарай се и на nikolovvd, де, е така за пред хоратаpaci написа: cocoff, Според мен темата е заключена защото почнахте да се изяснявате с Николов. Лично си лафите !!!

Колкото до гаранцията от МП, да, питах, но ти не ми отговори. А сега за някакви свирки ми пишеш, което не смятам, че е проява на добър вкус...
Това за душевните терзания не го зацепих. Винаги сядам пред кбд-то с отлично настроение и ставам с превъзходно

Питаш ме свършиха ли хората около мен. Пълно е с дечурлига, кучета и котки. Лудницата е пълна, а удоволствието е неописуемо. Дай Боже да дочакате внуци, да видите какъв е кеф

Мъча се да открия причината за гадното впечатление, което съм оставил у вас! Първото което ми идва наум е голямата възрастова разлика...но продължавам да мисля

- traqn_savov
- потребител
Мч-даkEFi написа: То кафенето стана на кръчма

http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... ght=#81929" onclick="window.open(this.href);return false;
Траян Савов:
Траян Савов:
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
Я...ква интересна тема , нищо не разбрах от нея...само разбрах че Снаипера си купил ТВ некво...ама не разбрах от Балканската война ли е или от Първата световна...щото аз съм деен участник в "Първата" (бях летец изтребител-карах цепелин) и по фронта не съм го виждал това ТВ...а от Балканската ...немам спомени ?
А па Снаипера ако си купи некоя "плазма" дали па нема да се изпозастреляте , а ?

А па Снаипера ако си купи некоя "плазма" дали па нема да се изпозастреляте , а ?

...дрън-дрън...мноо важно...
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
Не го прави в никакъв случай, в момента с твоите действия се оказа абсолутен професионалист като снайперист ( ти отстрани 5 номер от най-активните потребители на този форум http://www.clubford.org/forum/memberlist.php" onclick="window.open(this.href);return false; ако ти се обадят хора за наемане на работа като снайпер приемай от тук ще имаш препоръкиsnaiperisto написа: А па Снаипера ако си купи некоя "плазма" дали па нема да се изпозастреляте , а ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()