Пей Пал вече и за България
- Rick
- потребител
- Регистриран: 18 сеп 2005, 03:36
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.9 V6 Ghia '93 FOCUS 1.6 Trend '08
- Контакти:
- Status: Извън линия
Пей Пал вече и за България
Току що разбрах че най-накрая и България е в списъка на ПейПал и можем да си регистрираме акаунт. Което ще рече край на чуденето как да пазаруваме от Ebay например. Повечето частни лица които продават там си имат такъв акаунт и при наличието на кредитна карта плащането става лесно и бързо. Единственото ограничение за сега е че можем само да пращаме пари, но не и да получаваме.
Доста полезни работи могат да се намерят от чужбина, повечето никога не ги е имало тук или пък трудно се намират.
Още не съм го пробвал, но се надявам че няма да има проблеми.
Доста полезни работи могат да се намерят от чужбина, повечето никога не ги е имало тук или пък трудно се намират.
Още не съм го пробвал, но се надявам че няма да има проблеми.
- mitakinen
- потребител
- Регистриран: 04 фев 2005, 22:07
- Модел на автомобила: S-Max 2.0 TDCI Titanium X
- Контакти:
- traqn_savov
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight
недейте така дребните амбулантни търговци ще фалират
А да, и в мото пфое всичко е 100 лева, там по малки числа незнаят.

А да, и в мото пфое всичко е 100 лева, там по малки числа незнаят.

Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
От къде си поръчваш, че и аз съм си заплюл разни неща...mitakinen написа:Това го знаем от двайсетина дена. Вече успях да си поръчам махагонов интериор от Германия и чисто нова мрежа за багажника от Англия (за 20лв. при условие, че в МотоПфое е над 100).
http://www.ebay.XXX" onclick="window.open(this.href);return false; ?

- mitakinen
- потребител
- Контакти:
Аз си поръчвам от английския http://www.ebay.co.uk" onclick="window.open(this.href);return false;. За Мондео специално има страшно много неща и хората са много акуратни и бързи - за седмица максимално и нещата са тук. Германците нещо много се мотат или не ни приемат на сериозно - след като има платих махагонов интериор - 75 евро с доставката - чак след две седмици блоговолиха да ме питат за точния нюанс и след голямо мрънкане от моя страна обещаха за другата седмица да го пратят. Иначе може да се плаща не само с кредитни, но и с дебитни - но трябва да са на ВИЗА или Мастер кард.
- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
аз имам дебитна карта от hvb bank biochim, отпред пише maestro а отзад cirrus, дали ще станеmitakinen написа:Аз си поръчвам от английския http://www.ebay.co.uk" onclick="window.open(this.href);return false;. За Мондео специално има страшно много неща и хората са много акуратни и бързи - за седмица максимално и нещата са тук. Германците нещо много се мотат или не ни приемат на сериозно - след като има платих махагонов интериор - 75 евро с доставката - чак след две седмици блоговолиха да ме питат за точния нюанс и след голямо мрънкане от моя страна обещаха за другата седмица да го пратят. Иначе може да се плаща не само с кредитни, но и с дебитни - но трябва да са на ВИЗА или Мастер кард.

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Повечето то UK ebay пращат само до UK. Ти правиш някаква врътка през познат, или просто си търсиш търговци , които да пращат до цяла Европа?mitakinen написа:Аз си поръчвам от английския http://www.ebay.co.uk" onclick="window.open(this.href);return false;. За Мондео специално има страшно много неща и хората са много акуратни и бързи - за седмица максимално и нещата са тук. Германците нещо много се мотат или не ни приемат на сериозно - след като има платих махагонов интериор - 75 евро с доставката - чак след две седмици блоговолиха да ме питат за точния нюанс и след голямо мрънкане от моя страна обещаха за другата седмица да го пратят. Иначе може да се плаща не само с кредитни, но и с дебитни - но трябва да са на ВИЗА или Мастер кард.

- mitakinen
- потребител
- Контакти:
Не е така, някои наистина не пращата до България, но има доста дето пращат. Напривер купих на жена ми GSM LG Chocolate за 200лв. Просто трябва да се търси и то си пише : Postage costs: To Bulgaria -- Check item description and payment instructions or contact seller for details
Post to: Europe
Item location: Lincoln, United Kingdom
Post to: Europe
Item location: Lincoln, United Kingdom
- mitakinen
- потребител
- Контакти:
- mitakinen
- потребител
- Контакти:
За тези които не вярват, че пращат от Англия да видат това е една от последните сделки http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0120642103" onclick="window.open(this.href);return false;