Кучешки неволи (търсим жена)
-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
- Status: Извън линия
Ееее, разгеле
Най-после тема, по която и аз да поназнайвам нещо.
Аман от релета, екута и агута.
Да не се хваля, ама от 20 години мъча хорските кученца и котки. Много гад съм излекувал...е и обратното се е случвало.
Ако имате някакви конкретни въпроси - добре сте дошли
Пък ще ме викате за шафер
п.п. А 1 кило разлика не е малко, за момата са си 50%, ама ще я придържате, хем и крачето да й облекчите. И изкуствено осеменяване може да се направи (ако не е от дашните), хем не е нужно младите да се харесват...

Аман от релета, екута и агута.
Да не се хваля, ама от 20 години мъча хорските кученца и котки. Много гад съм излекувал...е и обратното се е случвало.
Ако имате някакви конкретни въпроси - добре сте дошли

Пък ще ме викате за шафер

п.п. А 1 кило разлика не е малко, за момата са си 50%, ама ще я придържате, хем и крачето да й облекчите. И изкуствено осеменяване може да се направи (ако не е от дашните), хем не е нужно младите да се харесват...
-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
Е, браво...ще се обиждаме ли сегаGate написа:Предполагам ,че ще има интерес към професията ти,дай поне цени за мнения и съвети!

За форумисти, с чин до капитан вкл., съветите са безплатни. От майор нагоре леки отстъпки, а за гурута и модератори тарифата е "Д-р Коликучков Gold".
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Малеееcocoff написа:Е, браво...ще се обиждаме ли сега![]()
За форумисти, с чин до капитан вкл., съветите са безплатни. От майор нагоре леки отстъпки, а за гурута и модератори тарифата е "Д-р Коликучков Gold".

Поздрави,
la4o
- Blondelle
- потребител
- Регистриран: 07 яну 2007, 16:55
- Модел на автомобила: Peugeot 306
Супер, аз сега съм в сесия, ама като ми минат изпитите ще звънна да ги запознаем. На мен по-голям ми изглеждаше. Ако е килце значи Линда даже ще е великан.
Тя сега не е разгонена и е зла, така че може и да не я хареса
Мен ме притесняваше да не й клюфне съвсем лапата, ако забременее от липсата на калций (тука моля ветеринарят да се изкаже
), иначе тя и без нея се справя добре с плюшения мечо. 
П.П. Извинявам се за закъснението, ама изобщо изключих за тая тема.

Тя сега не е разгонена и е зла, така че може и да не я хареса

Мен ме притесняваше да не й клюфне съвсем лапата, ако забременее от липсата на калций (тука моля ветеринарят да се изкаже

П.П. Извинявам се за закъснението, ама изобщо изключих за тая тема.

I live for love, real love, ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other love! Love YOU!!!