вече фиестичката е на газ.. :РРРРРРРРРРРРР
- traqn_savov
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight
- Status: Извън линия
Да ти кажа честно, и аз имах отначало големи съмнения с този турски изпарител..
Но за моя изненада той се представя одлично.

Добре нека да нарправим прости изчисления, като вземеме за база една издухана червена фиеста, а тя мойта.
поправете ме ако греша!
Среден разход на бензин в града 8,8 литра на 100 километра цена на бензина 2,20 за да измина сто километра на бензин, давам 19 лв и 36 ст.
Разход на газ В момента не мога да го засека точно, но го слагам 10 но е по малак..
при цена 0.90 стотинки за да измина 100 километра давам 9 лева..
къде са 9 лева къде са 19..
Но за моя изненада той се представя одлично.

Добре нека да нарправим прости изчисления, като вземеме за база една издухана червена фиеста, а тя мойта.

поправете ме ако греша!
Среден разход на бензин в града 8,8 литра на 100 километра цена на бензина 2,20 за да измина сто километра на бензин, давам 19 лв и 36 ст.
Разход на газ В момента не мога да го засека точно, но го слагам 10 но е по малак..
при цена 0.90 стотинки за да измина 100 километра давам 9 лева..
къде са 9 лева къде са 19..
Последна промяна от traqn_savov на 30 май 2007, 21:39, променено общо 1 път.
Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
Траян Савов:
- traqn_savov
- потребител
аз пък сега чух че правят, а пък се занимавам с газови и коли, още от онея българските смешни изпарители, дето се стягаха с два обрача, като бъчва, и вътре имаха медни тръбички
със гумички.
май се правиха във меито във варна.
и бяха по "лиценз" на един италиански, сега не се сещам името му чесно. 

май се правиха във меито във варна.

Траян Савов:
Траян Савов:
- Атанас
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI - Местоположение: София
Ммм не, правеха се във ВМЗ Сопот и за времето си бяха много хубави. То тогава единствената алтернатива бяха руски изпарители, но БГ-то бяха на светлинни години от тях.traqn_savov написа:аз пък сега чух че правят, а пък се занимавам с газови и коли, още от онея българските смешни изпарители, дето се стягаха с два обрача, като бъчва, и вътре имаха медни тръбичкисъс гумички.
май се правиха във меито във варна.![]()
и бяха по "лиценз" на един италиански, сега не се сещам името му чесно.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Прав си няма я караш 100 години.traqn_savov написа: като вземеме за база една издухана червена фиеста, а тя мойта.![]()
Извънграда излизам толкова рядко, че като изляза и се губя

За кво ми е тази газ като дори и да се намери магьосник изучил всички тайни на АГУ-то да ми монтира за МАХ 500 кинта конвенцинално АГУ, пак може би нямаше да се навия .. хм ненам

Газовинжекцион ( повече от 2 години каране) - пак ровичкане ръгане насам натам.
Прибрал съм се от нощна в 6 и си ръчкам шоферската врата, че се скъса жилото и го смених. През цялото време гледам кабелите дето ги сряза тоя който слага алармата че му давала грешка тази врата .... псувам та нема лабаво. Грешка му е главата на тоя. Свалих всичко, всичко работи, ток е брава, ключалка всичко. Според мен сигнала за заключване е кратък и не успява да изчака 4-те врати но на оня или не му е стигнало до главата или не му се е занимавало и за по-лесно ми изкъртил кората и орязал кабелите

Кво ли остава да ида да ми ръгат па мотора некви пълни oлигофрени да добават некви неща та да карам на ГАЗ.
Мърлячи сме си и тва е.
Гледайте по-малко да ходите по майстори щото де барне Българин ... олеле

- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
абе така като гледам всички се оплаквате, тия бг майстори били големи говеда беpaci написа:Прав си няма я караш 100 години.traqn_savov написа: като вземеме за база една издухана червена фиеста, а тя мойта.![]()
Извънграда излизам толкова рядко, че като изляза и се губя
За кво ми е тази газ като дори и да се намери магьосник изучил всички тайни на АГУ-то да ми монтира за МАХ 500 кинта конвенцинално АГУ, пак може би нямаше да се навия .. хм ненам2 години изплащане с моето каране
Газовинжекцион ( повече от 2 години каране) - пак ровичкане ръгане насам натам.
Прибрал съм се от нощна в 6 и си ръчкам шоферската врата, че се скъса жилото и го смених. През цялото време гледам кабелите дето ги сряза тоя който слага алармата че му давала грешка тази врата .... псувам та нема лабаво. Грешка му е главата на тоя. Свалих всичко, всичко работи, ток е брава, ключалка всичко. Според мен сигнала за заключване е кратък и не успява да изчака 4-те врати но на оня или не му е стигнало до главата или не му се е занимавало и за по-лесно ми изкъртил кората и орязал кабелите... то да беше само това ..
Кво ли остава да ида да ми ръгат па мотора некви пълни oлигофрени да добават некви неща та да карам на ГАЗ.
Мърлячи сме си и тва е.
Гледайте по-малко да ходите по майстори щото де барне Българин ... олеле

- traqn_savov
- потребител
хе хе майсторите виновни..
Да ви преснимам ли прегледа цялостен, само преглед кокко струва в германия, имам фактурите на немеца.
Когато клиентите започнат да плащат по европейски..
тогава и майсторите ще имат пари за инструменти и обучение...

Не можете да очаквате във някакви съборени гаражчета, пълни със псевдо майстори, който не ги знаеш къде и дали изобщо са учили, да очакваш голямо качество..
Да ви преснимам ли прегледа цялостен, само преглед кокко струва в германия, имам фактурите на немеца.
Когато клиентите започнат да плащат по европейски..
тогава и майсторите ще имат пари за инструменти и обучение...

Не можете да очаквате във някакви съборени гаражчета, пълни със псевдо майстори, който не ги знаеш къде и дали изобщо са учили, да очакваш голямо качество..
Траян Савов:
Траян Савов: