Ford Puma
- KickingKing
- потребител
- Регистриран: 10 юни 2006, 21:46
- Модел на автомобила: само за руси
- Контакти:
- Status: Извън линия
Ford Puma
Някой да има таквоз животно?
А някой да може да даде инфо?
Става въпрос, че обмисляме закупуването на кола - малка, икономична, женска, евтина, с малка поддръжка.
Като Форд фен си мислех за РС 2000 тъй като той вече е сравнително евтин, но да си го признаем - не е много женска кола, а и разхода не е точно икономичен. И така се сетих за един от любимите ми модели - Пумата. Поназнайвам това онова и съм се спрял на двигателя 1.7 (мисля зтек) ~125к.с., но бих желал ако може да ми дадете инфо за таз машина прекрасна.
- слаби места по колата
- разходи (четох, че е на базата на фиеста, но частите същите ли са), като части
- общо впечатление (ако имате такава) кое, как и защо
Изобщо каквото имате да казвате го кажете сега или замълчете завинаги

А някой да може да даде инфо?
Става въпрос, че обмисляме закупуването на кола - малка, икономична, женска, евтина, с малка поддръжка.
Като Форд фен си мислех за РС 2000 тъй като той вече е сравнително евтин, но да си го признаем - не е много женска кола, а и разхода не е точно икономичен. И така се сетих за един от любимите ми модели - Пумата. Поназнайвам това онова и съм се спрял на двигателя 1.7 (мисля зтек) ~125к.с., но бих желал ако може да ми дадете инфо за таз машина прекрасна.
- слаби места по колата
- разходи (четох, че е на базата на фиеста, но частите същите ли са), като части
- общо впечатление (ако имате такава) кое, как и защо
Изобщо каквото имате да казвате го кажете сега или замълчете завинаги

Изяж бобър - спаси дърво!
- KickingKing
- потребител
- Регистриран: 10 юни 2006, 21:46
- Модел на автомобила: само за руси
- Контакти:
- Status: Извън линия