Ford Focus ZX3 разлики ?
-
- потребител
- Регистриран: 25 авг 2007, 13:35
- Модел на автомобила: opel
- Контакти:
- Status: Извън линия
Ford Focus ZX3 разлики ?
здравейте колеги. незнаех в кой раздел да пусна темата затова я пускам тук. въпроса е следния: изпадна ми една много изгодна оферта за един форд фокус американско изпълнение zx3 и въпросът ми е следния дали се различава коренно от европейската спецификация , дали ще имам проблеми с набавянето на части. ясно ми е че леко се различава на външен вид , но дали основните компоненти са различни.
мисля си така защото преди имах един сивик и европейската сглобка с тази за щатите(япония) бяха коренно различни и резервни части и консумативи не съответстваха една за друга и евентуално американско изпълнение би било проблем.
за ето този фокус става въпрос.

мисля си така защото преди имах един сивик и европейската сглобка с тази за щатите(япония) бяха коренно различни и резервни части и консумативи не съответстваха една за друга и евентуално американско изпълнение би било проблем.
за ето този фокус става въпрос.

- dimbatami
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2007, 20:38
- Модел на автомобила: Orion 1.8EFI 16V 105конйе и мондео 1.8 tdi 90 конйе
- Status: Извън линия
незнам точно за zx3 но за американската сглобка спрямо европеиската имат разлика и много се чака за доставка на части ако изобщо може да се намерят това го знам щото един бакшиш мои човек беше зел един такъв амеркански фокус и полудя от цифри и бързо го продаде иначе квото сложиш кара дълго не като ментетата дето ги правят в европа