Намиране на Вал по каталог? HELP че съм прецакан!
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
- Status: Извън линия
Намиране на Вал по каталог? HELP че съм прецакан!
Така колеги разпределителния вал ,който го купих искам да го намеря по-каталог защото майстора ми каза,че от това ми гърмяла колата.. аз си сложих стария ,но се оказа ,че кабелите които съм купил са дефектни .. Вала ми го продаде 1 комшия с намаление ,но твърди ,че е добър ,че проблема ми бил в колата..
Марката е АЕ а номера е IDP6 Дадох 150 лева за него и използвам само кобилиците.. Чуствам се сериозно прецакан.. Интересното е ,че след като върнах стария вал ,който е изяден с 0.5 десети от мм колата започна да върви.. Натегнах клапаните да не тропат само и колата беше 6....
Та по въпроса .. търсих вала в каталога на АЕ в интернет и не успях да го открия.. казва няма такъв артикул. Ако някой има идея къде да го намеря дали в микрокат или Аутодата ако има такива номера.. Незнам.. помагайте защото ме е яд ,че дадох 150 лева на вятъра..
Марката е АЕ а номера е IDP6 Дадох 150 лева за него и използвам само кобилиците.. Чуствам се сериозно прецакан.. Интересното е ,че след като върнах стария вал ,който е изяден с 0.5 десети от мм колата започна да върви.. Натегнах клапаните да не тропат само и колата беше 6....
Та по въпроса .. търсих вала в каталога на АЕ в интернет и не успях да го открия.. казва няма такъв артикул. Ако някой има идея къде да го намеря дали в микрокат или Аутодата ако има такива номера.. Незнам.. помагайте защото ме е яд ,че дадох 150 лева на вятъра..
- mitakinen
- потребител
- Регистриран: 04 фев 2005, 22:07
- Модел на автомобила: S-Max 2.0 TDCI Titanium X
- Контакти:
- Status: Извън линия
Ако искаш да си правиш справки за частите не е нужно да си инсталираш Микрокат-а. Отиди тук http://www.detali.ru/" onclick="window.open(this.href);return false; - в лявата част пише "Оригинальные запчасти" избираш Форд, вкарваш си VIN-a и си ползваш онлайн Микрокат. Дори може да си поръчваш части, но това не съм го пробвал.