търся интернет кафе/зала в София кв. Хладилника Спешно!!
-
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2004, 11:51
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8TD (1996 ... в пенсия) & C4 1.6HDi(2009) & Avensis 2.0 D-4D (2010)
- Status: Извън линия
търся интернет кафе/зала в София кв. Хладилника Спешно!!
търся интернет кафе/зала в София кв. Хладилника
мой приятел се нужда е спешно от интернет !
кв. кладилника (в района на: банат/русалийски проход)
благодаря предварително!
мой приятел се нужда е спешно от интернет !
кв. кладилника (в района на: банат/русалийски проход)
благодаря предварително!
-
-
- потребител
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8TD (1996 ... в пенсия) & C4 1.6HDi(2009) & Avensis 2.0 D-4D (2010)
засега предложението на cenzor е най-близко - но пак ми се струва доста далеч.
на матрицата не виждам близо до Хладилкника
приятеля ми се настани в апартамента преди 2 дни и поне 1-2 седмици ще му трябва интернет кафе (за поща...) докато си пусне интернет. затова и иска да е по-близко - щото ще го посещава няколко пъти на ден (в момента е и без кола)!
приятеля ми се настани в апартамента преди 2 дни и поне 1-2 седмици ще му трябва интернет кафе (за поща...) докато си пусне интернет. затова и иска да е по-близко - щото ще го посещава няколко пъти на ден (в момента е и без кола)!
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Mondeo18TDI96 написа:засега предложението на cenzor е най-близко - но пак ми се струва доста далеч.

Да си пусне една поща през POP3 и да се я гледа на телефона.

-
- потребител
щото телефона му няма кабел (нито блутуут) - а че е спешно - спешно е - щото има уговорки за интервюта за работа и има нужда от предварителна информация...cenzor написа:Mondeo18TDI96 написа:засега предложението на cenzor е най-близко - но пак ми се струва доста далеч.
приятеля ми се настани в апартамента преди 2 дни и поне 1-2 седмици ще му трябва интернет кафе (за поща...) докато си пусне интернет. затова и иска да е по-близко - щото ще го посещава няколко пъти на ден (в момента е и без кола)!E, чак пък спешно...
Да си пусне една поща през POP3 и да се я гледа на телефона.
-
- потребител
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Да беше питал първите деца които срещне по пътя към магазина от който си купува хляб, щеше да зне вече не само всички зали в района, ами и колко струват, какви игри имат, хубави ли са компютрите, бърза ли е връзката и т.н...
И щеше да стане по-бързо въпреки това "спешно", което и на мен ми седи много не на място...
Малко звучи работата, като "Бе извинявайте, мене ме мързи, я да видя някой друг дали няма да може да го свърши... спешно"
Поздрави,
la4o
И щеше да стане по-бързо въпреки това "спешно", което и на мен ми седи много не на място...
Малко звучи работата, като "Бе извинявайте, мене ме мързи, я да видя някой друг дали няма да може да го свърши... спешно"
Поздрави,
la4o
-
- потребител
съжалявам че така си го възприел - обаче за мен е спешноla4o написа:Да беше питал първите деца които срещне по пътя към магазина от който си купува хляб, щеше да зне вече не само всички зали в района, ами и колко струват, какви игри имат, хубави ли са компютрите, бърза ли е връзката и т.н...
Поздрави,
la4o

ако не ти харесва - можеш да я затриеш !
иначе благодаря на отзовалите се !
-
- потребител
от линка на _SLiThER_ намерих 3 зали дето са в Лозенец - не са много близо ще свършат работа
иначе приятеля ми е разпитвал - но не е намерил нищо на близо!
(преди 2 дни му карахме багажа с камион ... вчера се върнах от софия и ... установих че нотбука му е останал в багажника ми ... за което и вината е моя
- тъй че се чувствам и виновен!)
иначе приятеля ми е разпитвал - но не е намерил нищо на близо!
(преди 2 дни му карахме багажа с камион ... вчера се върнах от софия и ... установих че нотбука му е останал в багажника ми ... за което и вината е моя