Питане за сертификат еуро-3
- lordextra
- потребител
- Регистриран: 02 юни 2012, 15:58
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6i 16v lpg
- Status: Извън линия
Питане за сертификат еуро-3
Питане за сертификат еуро-3, къде се издава, щото от общината са решили тази година че немам катализатор, а миналата година имах, От къде могат да ми го издадат, и си проверете данъка преди да платите ...
Най-Мразения. Не е скъп бензина, Заплатите са Ниски. "Бяло,червено, зелено - цитат на 3-те Б-та за знамето на България.
- dragonn2
- потребител
- Регистриран: 10 ное 2014, 12:09
- Модел на автомобила: 2001 Ford Focus 1.6 16v / 2007 Ford Fusion 1.6 16v / 2004 Toyota RAV4 D4D
- Контакти:
Re: Питане за сертификат еуро-3
Няма как да ти издадат сертификат. Каквото пише на големия талон- това е. Иначе при технически преглед нали гледат дали колата е с катализатор и уж мерят емисиите. И колко ти вдигнаха данъка? Все пка си под 101 коня...
- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
- dragonn2
- потребител
- Регистриран: 10 ное 2014, 12:09
- Модел на автомобила: 2001 Ford Focus 1.6 16v / 2007 Ford Fusion 1.6 16v / 2004 Toyota RAV4 D4D
- Контакти:
Имах в предвид за сертификата Евро 1,2,3 и т.н. За катализатор, отиваш в ГТП-то и питаш дали могат да ти издадат някакъв документ/бележка, че имаш такъв.samsung_bg написа:И къде в големия талон пише дали има катализатор?
- Major_Koenig
- Администратор
- Регистриран: 20 дек 2008, 23:52
- Модел на автомобила: Focus 1.6L Zetec-S/Duratec EFI (100PS); Ghia; Facelift; 2002
Mondeo Duratec HE 2.0 PFI (145PS);Titanium pre Facelift; Tango (Metallic) - Местоположение: София
- Контакти:
Сертификат може да ти издаде съответният дилър срещу определена сума. Карам го по спомени за МП сертификата беше нещо от рода на 40 лева

- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Издават ги дилърите на марката след справка по VIN.
В общината вероятно ще ти поискат и документ за проверен катализатор и...от сега ти казвам, че първо няма почти никакъв шанс да минеш проверката, второ- струва към 20 лева и трето-другата година пак трябва да го вадиш, защото важи 1 година.
Ако ти се занимава толкова, иди дай 50-60 лева и изхаби гориво в обикаляне още толкова, та да си спестиш 15 лева надък...
В общината вероятно ще ти поискат и документ за проверен катализатор и...от сега ти казвам, че първо няма почти никакъв шанс да минеш проверката, второ- струва към 20 лева и трето-другата година пак трябва да го вадиш, защото важи 1 година.
Ако ти се занимава толкова, иди дай 50-60 лева и изхаби гориво в обикаляне още толкова, та да си спестиш 15 лева надък...
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- Major_Koenig
- Администратор
- Модел на автомобила: Focus 1.6L Zetec-S/Duratec EFI (100PS); Ghia; Facelift; 2002
Mondeo Duratec HE 2.0 PFI (145PS);Titanium pre Facelift; Tango (Metallic) - Местоположение: София
- Контакти:
Незнам кой ти ги разправя тези, но на мен в общината ми признаха само сертификата от дилъра. Важи си докрай докато колата е при тях и не са ми искали никакви сертификати за катализатори. Да не говорим, че при справката по ВИН се оказва КАТ сбъркали номера на мотора 

- lordextra
- потребител
- Регистриран: 02 юни 2012, 15:58
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6i 16v lpg
Ми искат ми 50 лева , а миналата година е 28,50, и Всички калкулатори за кола под 15 год и под 101 коня ги дават по 25 лева ??? за таз година, с катализатор за Софията искат 50 - ебал съм ги о боклуците - хайде сега ме глобете
е добре де, как се вади сертификат от дилара, моля стъпка по стъпка, Благодаря.
-----------Major_Koenig написа:Незнам кой ти ги разправя тези, но на мен в общината ми признаха само сертификата от дилъра. Важи си докрай докато колата е при тях и не са ми искали никакви сертификати за катализатори. Да не говорим, че при справката по ВИН се оказва КАТ сбъркали номера на мотора
е добре де, как се вади сертификат от дилара, моля стъпка по стъпка, Благодаря.
Най-Мразения. Не е скъп бензина, Заплатите са Ниски. "Бяло,червено, зелено - цитат на 3-те Б-та за знамето на България.
- Major_Koenig
- Администратор
- Контакти:
Отиваш в Мото Пфое -> сядаш при някой от приемчиците-> правят ти една справка в етиса -> взимат ти 40-50 лева -> удрят ти един печат и те пращат да си ходиш.

- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
В някои общини искат и да се потвърди изправността на устройството. Тъпо ама....факт.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- dimkar
- потребител
- Регистриран: 03 мар 2007, 23:21
- Модел на автомобила: Nissan
Скоро правих регистрация на МПС 99 к.с. в общината. От там ме пратиха до някой пункт за ГТП да си извадя удостоверение за катализатора. Струваше ми 5 лв.