Българската песен на Евровизия
-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
- Status: Извън линия
isoiso, какво не ти е ясно?
Мисля, че не е зле, но ако това е българския връх - жална ни майка.
Характер - да! Не сополиво псевдонационалистично възхваляване на всеки боклук само защото е роден...
Характер - да! Не сополиво псевдонационалистично възхваляване на всеки боклук само защото е роден...
Последна промяна от cocoff на 25 фев 2008, 20:52, променено общо 1 път.
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...
- isoiso
- потребител
- Регистриран: 08 яну 2007, 19:15
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8 zetec 98г
cocoff написа:isoiso, какво не ти е ясно?

последно мое мнение в тая тема за да не стане като предния път

cocoff да си жив и здрав баце!
- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
Не искаш да приличаш на Карбовски, поне визуално не! Така си мисля.
Иначе да, евала простак, евала мозък. Много радва пича. Още от "Егоист"ичните времена.
Стига сега Prodigy. Има минимална разлика но това си е диско песничка. Два семпъла, при това яко променени. Милата девойка си вие здраво, но е весела за слушане. И стискаме палци още веднъж.
Иначе да, евала простак, евала мозък. Много радва пича. Още от "Егоист"ичните времена.

Стига сега Prodigy. Има минимална разлика но това си е диско песничка. Два семпъла, при това яко променени. Милата девойка си вие здраво, но е весела за слушане. И стискаме палци още веднъж.

- zaxyg
- потребител
- Регистриран: 15 май 2007, 19:29
- Модел на автомобила: Ситроен Ксантия 1,6i '95 и Пежо 106 '96
Песента беше най-добрата, която чухме на финала, пък и смея да кажа, че за тукашните стандарти е доста оригинална.
За такъв конкурс се прави "лека" песничка със запомнящ се припев, за да направи впечатление за кратко време. Айде направи нещо високоинтелектуално, дето ще схванеш мелодията след десетина слушания, да видим как ще се възпиреме. За мен музиката няма никакви послания и внушения, важно е да създава настроение.
Тази песен определено създава такова. Друг е въпросът за музикални достойнства и така нататък и не може да се мери с Елица и Стоян, които трябваше да са първи миналата година, но всички знаете как се оценява на конкурса.
Иначе кое друго да ни представи - престарелия Георги Христов с младия си "партньор", пеещи песничка от Сан Ремо 83? Деси Добрева, пееща на английски скучна песен с български фолклорни елементи? Онея двамата с чаршафите, които дори не разбрах какво пеят? Или победителката в Мюзик Айдъл, която за малко да приспи публиката? Поне тези ми направиха някакво впечатление, дори негативно, другите ги забравих. Иначе ми харесаха Светльо и Владо, но те трябва да поработят върху сценичното присъствие. Всички чакаха Георги Христов да спечели, така се говореше отдавна и честно казано, не очаквах да стане такава изненада, но както казах, може би това беше най-доброто тази година.
За такъв конкурс се прави "лека" песничка със запомнящ се припев, за да направи впечатление за кратко време. Айде направи нещо високоинтелектуално, дето ще схванеш мелодията след десетина слушания, да видим как ще се възпиреме. За мен музиката няма никакви послания и внушения, важно е да създава настроение.

Иначе кое друго да ни представи - престарелия Георги Христов с младия си "партньор", пеещи песничка от Сан Ремо 83? Деси Добрева, пееща на английски скучна песен с български фолклорни елементи? Онея двамата с чаршафите, които дори не разбрах какво пеят? Или победителката в Мюзик Айдъл, която за малко да приспи публиката? Поне тези ми направиха някакво впечатление, дори негативно, другите ги забравих. Иначе ми харесаха Светльо и Владо, но те трябва да поработят върху сценичното присъствие. Всички чакаха Георги Христов да спечели, така се говореше отдавна и честно казано, не очаквах да стане такава изненада, но както казах, може би това беше най-доброто тази година.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=196549&photo=1" onclick="window.open(this.href);return false;
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
cocoff написа:Не говори глупости, бе , родоотстъпник. Върха са!!!

-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
Поредните нещастници изпълнени със самочувствие...
...
По повод една не толкова прясна новина се сещам за Гяуров. Цял живот ми беше едно такова гордо, че той пее по света... Умря "великият българин" и нито пожела да бъде погребан в България, нито остави една перука поне наследство.
А един никому известен български дипломат, Теодор Димитров, завеща безценна колекция от уникални картини, книги и произведения на изкуството. Оплют приживе заради несъгласието си с възродителния процес, обявен за "враг на народа и невъзвращенец", този човек показа нагледно какво означава да си Българин!
...
По повод една не толкова прясна новина се сещам за Гяуров. Цял живот ми беше едно такова гордо, че той пее по света... Умря "великият българин" и нито пожела да бъде погребан в България, нито остави една перука поне наследство.
А един никому известен български дипломат, Теодор Димитров, завеща безценна колекция от уникални картини, книги и произведения на изкуството. Оплют приживе заради несъгласието си с възродителния процес, обявен за "враг на народа и невъзвращенец", този човек показа нагледно какво означава да си Българин!
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
ае цензоре,разкърти ни от смях тука всички колегиcenzor написа:cocoff написа:Не говори глупости, бе , родоотстъпник. Върха са!!!Я едно пряко включване, право от върхЪ...
![]()
"Кен лий то либу дибу даутйю"

Снощи бях до късно на работа и съм го изпуснал този бисер.
-
- vaskoneti
- потребител
- Регистриран: 09 ное 2006, 22:18
- Модел на автомобила: форд ескорт 1.6i 16v zetek Ghia Combi'96 max speed 210 km/h 089/663-52-52
VW GOLF 1.9 TDI 110 ps 1999г. - Местоположение: Разград
Мисля че не съм лош пророк, но според мен тази година просто няма шанс ДА НЕ СПЕЧЕЛИМ !!! Песента е добра, ритмична, точно каквото се харесва ! На "Доброжелателите" бих казал О вий, глупци млъкнете !!! >:D<: >:D<: >:D<:
With knowledge, comes great power.
With power, comes great responsibility.
With responsibility, comes great wisdom.
With power, comes great responsibility.
With responsibility, comes great wisdom.
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Re: Българската песен на Евровизия
на шега или не:
http://life.dir.bg/2008/04/08/news2867957.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://life.dir.bg/2008/04/08/news2867957.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Re: Българската песен на Евровизия
Най-после да влезем в световните медии с нещо хубаво, че с тези скандали и убийства ставахме за подигравки.