Помогнете за един спор!
- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
- Status: Извън линия
Помогнете за един спор!
Здравейте колеги!
От няколко дена с жена ми сме в як спор, коя от колите е по-дълга..........Мондео 94 г. или Тойота RAV4 /имам предвид последните що годе модели на RAV4, т.е. от 2003 до сега, а и те са еднакви на дължина като ги гледам./. Аз твърдя, че Мондеото е по-дълго като сравнявам, заставайки случайно до Равчето на някой светофар. Така обаче не може точно да се прецени, а за Мондео 1 хечбек никъде не намерих информация за дължината му. Равчето е дълго 4395 мм.
Ако някой разполага с информация за дължината на Мондео 1 хечбек, ще му бъда благодарен да ми я предостави.
От няколко дена с жена ми сме в як спор, коя от колите е по-дълга..........Мондео 94 г. или Тойота RAV4 /имам предвид последните що годе модели на RAV4, т.е. от 2003 до сега, а и те са еднакви на дължина като ги гледам./. Аз твърдя, че Мондеото е по-дълго като сравнявам, заставайки случайно до Равчето на някой светофар. Така обаче не може точно да се прецени, а за Мондео 1 хечбек никъде не намерих информация за дължината му. Равчето е дълго 4395 мм.
Ако някой разполага с информация за дължината на Мондео 1 хечбек, ще му бъда благодарен да ми я предостави.
- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
Благодарско за инфото. Аз на око бях сигурен, че е по-дълго, гледайки разстоянието от началото на предната врата до края на предния капак-бронята и фаровете и от края на задната врата до края на задната броня, тъй като вратите на Равчето не са по големи, а и визираните разтояния при него са по малки. Просто колата е по-висока и по-широка. Също така колесната база на равчето е 2560мм, а на Мондю както си показал е 2704.
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
Re: Помогнете за един спор!
Трябваше да се хванеш на бас.. Ако загуби баса да не ти реве на главата за глупости поне 2 дена.. Полезно си е
ЧЕ те жените със извинение към дамите от форума
Се си пилят на нещо...

- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Re: Помогнете за един спор!
Два дни е прекалено много според мен и тя нямаше да се съгласи.venom4o написа:Трябваше да се хванеш на бас.. Ако загуби баса да не ти реве на главата за глупости поне 2 дена.. Полезно си еЧЕ те жените със извинение към дамите от форума
Се си пилят на нещо...

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.