Енергопоглъщаща греда...

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
iztreshtql
потребител
потребител
Регистриран: 27 юли 2007, 23:16
Модел на автомобила: Mitsubishi Lancer 2.0 DI-D 140hp Instyle
Status: Извън линия

Енергопоглъщаща греда...

Мнение от iztreshtql » 05 фев 2008, 14:50

Ако темата не е за тук, нека някой да я премести.

Днес един човечец с едно голфче ме изтреска отзад на 4ти км. на кръговото, реши, че и аз мога да тръгвам като две лъскави аудита до нас;), то и аз си мислех да използвам тях за заслон, обаче те как се изтреляха:)... и така той се натресе в мен. Доста добре ни сдруса, видно бронята е много леко одраскана. Даже сутринта ходих на оглед, защото от дясно пак някой ми я беше жулнал или аз сам, макар че беше доста за да не разбера. И огледах я и звъннах на познат от застрахователната агенция, каза че няма проблеми. Обаче преди време така бяха стресли баща ми докато караше тази кола. Точно при теглича дето се завива та и мен там сега, на бронята му нямаше нищо, обаче беше заминала енергополгъщащата греда, а тя е доста скъпа. За това обаче после разбрах, като горових с баща ми. Как да разбера дали тази греда е заминала? Удара не беше чак толкова силен, все пак той при тръгване ме цапна, заминаха му фара, мигача май и бронята, за нея не см сигурен. Както казах видно нищо ми няма особено, ама от къде да знам сега тази греда ме притеснява?

Потребителски аватар
Атанас
потребител
потребител
Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI

Мнение от Атанас » 05 фев 2008, 21:02

Не е задължително да се съобразяваш с мнението ми, но имаме няколко служебни фокуса и впечатленията са, че броните са много крехки, подобно на мондео мк2. Бе малко повече държат, ама това повече може да се разглежда като нюанс :P
Съмнява ме да имаш някакви деформации по гредата, задната пристилка при положение, че бронята е здрава.

Потребителски аватар
red
потребител
потребител
Регистриран: 04 окт 2005, 10:36
Модел на автомобила: Mondeo 2.0L 16 combi mkII GHIA GAZ
Контакти:

Мнение от red » 05 фев 2008, 21:45

да ви кажа - не сме само ние прецакани - и Ауди имат такива куци брони

iztreshtql
потребител
потребител
Регистриран: 27 юли 2007, 23:16
Модел на автомобила: Mitsubishi Lancer 2.0 DI-D 140hp Instyle

Мнение от iztreshtql » 06 фев 2008, 00:49

Моето пък впечатление е че са МНОГО ЗДРАВИ, от опит.

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”