NOKIA 6630
- gmivanko
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2006, 02:40
- Модел на автомобила: Peugeot 205 GTI16 & 405 1.9GRi Renault Espace2 2.1TD
- Контакти:
- Status: Извън линия
Ами някой да ползва Nokia 6233, че аз съм с такава от почти месец вече и никаде не мога да намеря как да си рпревъртам клиповете/филмите които гледам и до колкото виждам, май не може.
Та въпроса ми е, може ли да "сложа" някаква програма с която да управлявам видеото и ако да то какава и от каде да я "взема"
.
П.П. телефона не е със Симбиан

Та въпроса ми е, може ли да "сложа" някаква програма с която да управлявам видеото и ако да то какава и от каде да я "взема"

П.П. телефона не е със Симбиан

- Xplod
- потребител
- Регистриран: 19 ное 2007, 20:31
- Модел на автомобила: Форд
- Контакти:
За гледане на филми ако имаше симбиан се използва SmartMovie....gmivanko написа:Ами някой да ползва Nokia 6233, че аз съм с такава от почти месец вече и никаде не мога да намеря как да си рпревъртам клиповете/филмите които гледам и до колкото виждам, май не може.
Та въпроса ми е, може ли да "сложа" някаква програма с която да управлявам видеото и ако да то какава и от каде да я "взема".
П.П. телефона не е със Симбиан![]()
Ако използваш вградения плеър за преглеждане на видеофайловете в телефона си можеш да ги превърташ напред или назад като задържаш централния бутон съответно напред-задържаш нагоре;назад- задържаш надолу.Поне при мен е така не че аз съм си го настройвал.
- Xplod
- потребител
- Контакти:
Ако използваш стандартния плеър на телефона и от него преглеждаш видеофайловете си опитай с централния бутон с задържане нагоре или надолу...при мен с тях превъртам.Задържиш ли нагоре- превърташ напред; надолу- превърташ назад.Опитай.gmivanko написа:Ами някой да ползва Nokia 6233, че аз съм с такава от почти месец вече и никаде не мога да намеря как да си рпревъртам клиповете/филмите които гледам и до колкото виждам, май не може.
Та въпроса ми е, може ли да "сложа" някаква програма с която да управлявам видеото и ако да то какава и от каде да я "взема".
П.П. телефона не е със Симбиан![]()
- gmivanko
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2006, 02:40
- Модел на автомобила: Peugeot 205 GTI16 & 405 1.9GRi Renault Espace2 2.1TD
- Контакти:
Ми пробвах какво ли не и неще и неще... значи ако го гледам на намалено ("напреки" на дисплея понеже е 240х320 а не 320х240 и си глегам клипа в нормално положение на телефона но намален) и дам на ляво и да дасно нищо не става а като дам на горе и на доло ми сменя следващото видео.
А като си го пусна на цял екран (завъртам телефона на страни) пък давам на ляво на дясно (при нормален поглед на телефона) за да местя файловете (клповете) и на горе доло нищо не прави
Та за това питах дали няма някаква програмка с която да се прави това
, че явно фабрично го няма 
А като си го пусна на цял екран (завъртам телефона на страни) пък давам на ляво на дясно (при нормален поглед на телефона) за да местя файловете (клповете) и на горе доло нищо не прави

Та за това питах дали няма някаква програмка с която да се прави това

- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
Аз пък да Ви кажа, че по отношение избора на програми, по-съвместим телефон от 6600 няма. Сега съм с една N70ME, човъркал съм доста N73 и какви ли не други модели от симбиян 9, но много от нещата са прецакани. Ето например при затваряне с червения бутон на 6600 на което и да е приложение, после със задържане на менюто това приложение се показва. При изброените телефони от N серията това не е така, а трябва да затваряш с менюто, та приложението да ти седи отворено. За галерията да не говорим. Няма я тази подредба с папките и при ползването например на програмата Реско виювър, при N серията става една боза да не ви разправям. Е, камерите са по-добри, 3G, по-бързи процесори и т.н. Зависи обаче за какво ще ползвате телефона.
Апропо на 6600 карта с 1GB върви без проблем, та за 6630 спор не може и да има. Той е с по-бърз процесор, но пък няма инфраред.
Телефона си е добър, ползвай си го със здраве. Истинските му възможности обаче ще откриеш, ако накачуриш софт. Някои от съфорумниците са дали линкове към подходящите сайтове.
Апропо на 6600 карта с 1GB върви без проблем, та за 6630 спор не може и да има. Той е с по-бърз процесор, но пък няма инфраред.
Телефона си е добър, ползвай си го със здраве. Истинските му възможности обаче ще откриеш, ако накачуриш софт. Някои от съфорумниците са дали линкове към подходящите сайтове.
- dydo
- потребител
Ами действа, защото 6600 и 6630 са със симбиян 7 и са доста близки като функции. Това си остават култови телефони. Ако имаш дата кабел или кард рийдър, то направо можеш и филм да си качиш - по-бързо ще стане. Филмите и клиповете дето можеш да теглиш от нета обикновено са във формат avi. Както и по-горе бе споменато, то за целта си инсталираш програмата Smart Movie и можеш да ги гледаш в този формат. Аз си бях сложил Епизод ІІІ от Междузвездни войни. Филма бе конвентиран като за телефон и не минаваше около 145 МВ. С тази програма има и субтитри и всчико, както и можеш да въртиш екрана за по-широк изглед.
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
- dydo
- потребител
Прав си. Със симбиян 8.1а е! Заблудил съм се, защото почти всички приложения за 6630 без проблем съм ги инсталирал на 6600. Аз нямам предвид програма, която елиминира възможността да затваряш приложенията с червения бутон-знам я. Исках да кажа, че ако имаш отворено приложение /което и да е то/ и го затвориш с червенияа бутон, после ако задържиш бутона за менюто то ти се показва и от там можеш както да го избереш и отново да влезнеш в него, така и да го затвориш с бутона "с". При N70, N73 и други по-нови модели, ако затвориш приложението с червения бутон, после като задържиш бутона за менюто никакво приложение не ти се показва. Ако искаш да ти се показва, то когато е отворено трябва да натиснеш бутона за менюто и после натискай червения колкото искаш. Именно тогава и само в този случай, със задържане на бутона за менюто това приложение ще ти се покаже.
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
Разбрах какво искаш да кажешdydo написа: Исках да кажа, че ако имаш отворено приложение /което и да е то/ и го затвориш с червенияа бутон, после ако задържиш бутона за менюто то ти се показва и от там можеш както да го избереш и отново да влезнеш в него, така и да го затвориш с бутона "с". При N70, N73 и други по-нови модели, ако затвориш приложението с червения бутон, после като задържиш бутона за менюто никакво приложение не ти се показва. Ако искаш да ти се показва, то когато е отворено трябва да натиснеш бутона за менюто и после натискай червения колкото искаш. Именно тогава и само в този случай, със задържане на бутона за менюто това приложение ще ти се покаже.

-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Понеже тука става въпрос за мобилни телефони и то Нокии,някой може ли да ми каже къде да си намеря книжка с упътване на бълг. език за Nokia 5610
- Xplod
- потребител
- Контакти:
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1416" onclick="window.open(this.href);return false;1.8d написа:Понеже тука става въпрос за мобилни телефони и то Нокии,някой може ли да ми каже къде да си намеря книжка с упътване на бълг. език за Nokia 5610
Виж препратката под бутона СРАВНИ