Къде в Плевен могат да ми оправят печката?
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
- Status: Извън линия
Къде в Плевен могат да ми оправят печката?
Къде в Плевен могат да ми оправят мирковълновата печка?
В края на Септемви месец ли беше или началото на Октомври я дадох на тези зад р-т Централ.
Разделили са сервизната дейност и тази за дребна техника е горе на бл. Христо Ботев
Тия не искам да ги чувам вече.
Утре пак ще ида да видя но едва ли са я направили.
Диагностиката на проблема я направиха веднага обаче ...
всеки път като ида .... Шефа утре отивал на София ... на Пловдив ... нааа *** ...
Микрошалтер и трябвал (за вратичката)
Тва куц Китаец от Китай пеша да го беше донесъл до сега тоя микрошалтер.
Писна ми вече!!!
Кажете има ли кадърни хора в тоя град да я оправят тази печка, защото вече забравих че съм имал такъв уред в къщи. Почнах вече да си топля яденето с веялката с която си топля стаята.
Върнах се в камената ера заради ***.
Да бяха казали, че са смотани и да бях си направил сметка да ида или на друго място или да ида си купя нова печка.
edit la4o
edit Paci - виновен

В края на Септемви месец ли беше или началото на Октомври я дадох на тези зад р-т Централ.
Разделили са сервизната дейност и тази за дребна техника е горе на бл. Христо Ботев
Тия не искам да ги чувам вече.
Утре пак ще ида да видя но едва ли са я направили.
Диагностиката на проблема я направиха веднага обаче ...
всеки път като ида .... Шефа утре отивал на София ... на Пловдив ... нааа *** ...

Микрошалтер и трябвал (за вратичката)
Тва куц Китаец от Китай пеша да го беше донесъл до сега тоя микрошалтер.
Писна ми вече!!!

Кажете има ли кадърни хора в тоя град да я оправят тази печка, защото вече забравих че съм имал такъв уред в къщи. Почнах вече да си топля яденето с веялката с която си топля стаята.
Върнах се в камената ера заради ***.
Да бяха казали, че са смотани и да бях си направил сметка да ида или на друго място или да ида си купя нова печка.
edit la4o
edit Paci - виновен

Последна промяна от paci на 07 яну 2008, 13:43, променено общо 1 път.
- Maikal
- потребител
- Регистриран: 12 май 2007, 16:36
- Модел на автомобила:
Ford Focus 1.0 EcoBoost 125hp 2015 ;)
Ford Focus 1.6 TDCi 90hp 2008 ;)
Ford Mondeo 2.0 TDCi 115hp 2004
Ford Mondeo 1.6 16V Zetec 90hp 2000 - Местоположение: Велико Търново / Варна
- Контакти:
- paci
- Модератор
Сигурно Гаранционен сервиз са пак тия нещастници.
Аз печка ще си купя обаче се заинатих нещо.
Писнало ми от тъпанари, oлигофрени, неграмотници ....
Запънал съм се и ще я правя тази.
Печката е HAIER!
Повече вече от 3 години си бачкаше перфектно. Един път има проблем с "магнитрон" ли е квото и да е там дет мета лъчите. Май сестра ми има участие но не се доказа. Правиха я за отрицателно време пак ТЕ смотаните. Обаче сега явно нещо се е променило.
Аз печка ще си купя обаче се заинатих нещо.
Писнало ми от тъпанари, oлигофрени, неграмотници ....
Запънал съм се и ще я правя тази.
Печката е HAIER!
Повече вече от 3 години си бачкаше перфектно. Един път има проблем с "магнитрон" ли е квото и да е там дет мета лъчите. Май сестра ми има участие но не се доказа. Правиха я за отрицателно време пак ТЕ смотаните. Обаче сега явно нещо се е променило.
- Xplod
- потребител
- Регистриран: 19 ное 2007, 20:31
- Модел на автомобила: Форд
- Контакти:
Колега аз съм с Нокиа 6680.Лятото ми се развали микрофона и не ме чуваха като говоря.Отидох и го смених.Взеха ми 10лв за сервиз...казаха ми че са слойили ново микрофонче което много ме учуди .. за такъв телефон за тез пари ново и труда включено в това..страннооо.Попитах за някаква гаранция за изваршената смяна .. оня идиот ми се измя.Както и да е.Взех си телефона.След 1-2 седмици реших да използвам предната камера на телефона..цък.. не бачка.Изкарва едни черти такива.. като го стисна отгоре се появява образ.Отидох на друг сервиз и техника почна да ме убеждава че онези нямали вина...Аз разсаждавам така отварят телефона сменят микрофона и пак го затварят.Кво аджеба тарсят в горния му краи където е камерата.нещо не са завили си мисля.И аз казвам че това не е нормално уж сме европейска държава и като плащам за сервиз трябва да има някаква гаранция за изваршения ремонт.Тоя дрисок се обраща и вика ми щом сме европейска трябвало да ме таксува по европейски 60 евро на час.Викам му ми ади тогава да взимам европейска заплата и тогава ше говорим.
Таи че най-добре си купи нова печка.Всичко друго майката си джаса.
- paci
- Модератор
Ако ползвах само аз печката щях да я лепя с тиксо и с квото ми хрумне.pifivo1 написа: ...
След малко ще ида да видя какво става и евентуално си я взимам.
Казаха ми за още един сервиз, та ще ги проверя и тях.
За толкоз време не можах да засеча никой да препоръча или да каже друго място в Плевен където могат да я погледнат.
Един колега и той с неговата брал ядове още в гаранция. Неговата била към Квазера. Същата работа с микрошалтер. Но в доста по-кратък срок я оправили ли та накрая май той си я довършил.
Ау ма как го бях написаал

Ако се опре до нова печка ще гледам гаранциония сервиз да не са тези "специалисти" Верно че в гаранция условията са други -- ма кой ти ги спазва тия неща ... щото няма и на кой да се оплачеш ... па и да се оплачеш голяма работа.
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Ае, без намеци бе!paci написа:...........Писнало ми от тъпанари, oлигофрени, неграмотници ....
Запънал съм се и ще я правя тази. .....................

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Най-вероятно си имаш камера от друг телефон, а твоята е била донор за някой друг телефон, който е чакал за поправка...Xplod написа:Колега аз съм с Нокиа 6680.Лятото ми се развали микрофона и не ме чуваха като говоря.Отидох и го смених.Взеха ми 10лв за сервиз...казаха ми че са слойили ново микрофонче което много ме учуди .. за такъв телефон за тез пари ново и труда включено в това..страннооо.Попитах за някаква гаранция за изваршената смяна .. оня *ЦЕНЗУРИРАНО* ми се измя.Както и да е.Взех си телефона.След 1-2 седмици реших да използвам предната камера на телефона..цък.. не бачка.Изкарва едни черти такива.. като го стисна отгоре се появява образ.Отидох на друг сервиз и техника почна да ме убеждава че онези нямали вина...Аз разсаждавам така отварят телефона сменят микрофона и пак го затварят.Кво аджеба тарсят в горния му краи където е камерата.нещо не са завили си мисля.И аз казвам че това не е нормално уж сме европейска държава и като плащам за сервиз трябва да има някаква гаранция за изваршения ремонт.Тоя дрисок се обраща и вика ми щом сме европейска трябвало да ме таксува по европейски 60 евро на час.Викам му ми ади тогава да взимам европейска заплата и тогава ше говорим.
Затова и ти е струвал 10лв ремонта.