Xbox 360 vs Playstation 3

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
chaosdd
потребител
потребител
Регистриран: 09 мар 2006, 09:17
Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160 к.с. 2011
Status: Извън линия

Мнение от chaosdd » 26 ное 2007, 21:28

traqn_savov написа:Мисля двойката че е малъка, ама онлайн ъбдейтите ги забутах някъде..
на пи си пладформа естественно, дай да си организираме онлайн състезания
ще ви скъсам на килина с форд фокус съм, вице шампион. :oops: :oops:
Превъртял съм ги всички на най-висока трудност.
1, 2.0, 3, 2004, 2005.
Сега играя Colin McRae Dirt на PS3 (така де имам я, почти нямам време да играя)

Най-добрата е мисля 2.0, не съм я играл откак я изиграх навремето. В карането всички са много близки и мегареалистични де. Голям купон.
Ford. Feel the difference

Потребителски аватар
traqn_savov
потребител
потребител
Регистриран: 03 май 2007, 20:23
Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight

Мнение от traqn_savov » 27 ное 2007, 12:58

http://www.youtube.com/watch?v=Irg0pGjvRzc" onclick="window.open(this.href);return false;

уха луд съм на фокуса му късам нервите.
:evil: :oops: :oops:
Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....

а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?

iztreshtql
потребител
потребител
Регистриран: 27 юли 2007, 23:16
Модел на автомобила: Mitsubishi Lancer 2.0 DI-D 140hp Instyle

Мнение от iztreshtql » 27 ное 2007, 20:21

Де да знам Плейстеишъна си е Плейстеишън. Ама и онези от Майкрософт знаят, какво правят. Много се чудя.

Потребителски аватар
MegatroniC
потребител
потребител
Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI
Контакти:

Мнение от MegatroniC » 27 ное 2007, 22:19

Ми почуди се още малко, може пък да хакнат и PS3-ката през туй време :D Апък докато се чудиш другите ще ръчкат готините игри на кашона на бат Бил :)
Изображение

Milenski
потребител
потребител
Регистриран: 22 авг 2006, 08:22
Модел на автомобила: Ford Eskort
Контакти:

Мнение от Milenski » 27 ное 2007, 23:53

А лично съм за Плейстейшън2.Само и единствено заради една единствена причина и тя се казва TEKKEN! Имам 3-ма мои приятели от компанията които държат Плейстейшън2,единия от които има 2бр. PSP-та.Не че се хваля с това ,но съм се доближавал доста до тази конзола има доста плюсове.И това с купуването на игри го забравяш!Конзолата се хаква и си цоцоркаш от мрежата к'вито искаш игрици.Има като за PS2 така и за XBOX360 хакнати.А с това в хола ти,няма въобще да помисля за компа :)
Но XBOX360 ме разбива тотално не съм очаквал от една конзола да си браузвам в нета да си пускам филми,да си правя състезания с други геймъри по точки.2-ма още от компанията ми имат XBOX360.За сега единия BOX е в мен да го разцъкам :).Първите впечатлениями бяха:
Много удобен контролер(джойстик) всичко ти е до върха на пръстите върховно!
Собствен Хард диск кадето мога да си сложа няколко игри пр. и тем подобни неща.В сравнение с плейстейшъна няма мемори карта да пазя записи!!!! Което ти прави цената дебела.
Имаш лан карта за интернет боцаш кабела и си фурия саитове форуми всичко youtube клиповете к'вото ти сака душата.
Има 4 места за джойстици не като плейстейшъна ,само 2 и
ако искате да играете мач примерно,поотборно трябва да имаш една джаджа за още 2 слота ,ай пак пари!
Xbox 360 има толкова много чудеса ,че тепърва разбирам света на конзолите,не само за плейването на ДВД филми може би това е най-малкото нещо което може да прави една конзола :)
Малко са игрите,които да не е са направени за плейстейшън и за XBOX 360 както и техни аналози за PC.Дори има и много интересни игри,които няма направени за Комп.Конзолата си е конзола кой к'вото да ми обяснява тя е направена за игра възможно най-добре.
Но ти препоръчвам XBOX360!!! :shock:
Които има Жена и банкова сметка ТЕГЛИ!

cocoff
потребител
потребител
Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V

Мнение от cocoff » 28 ное 2007, 00:05

Ма верно какво има за чудене... То като с колите. Не лош вариант е две малки за работа, една голяма семейна и един джип за лов. Ама това с лова малко снобско ми звучи. Голямата семейна много харчи. С жената работим в една сграда...бе, една фиестичка ни стига.
Я ъпгрейдни PC-то, че скоро ще ти мине мерака за игри и плейстейшънът ще ти събира прах само... :)
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...

Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня

Мнение от paci » 28 ное 2007, 00:24

cocoff написа: ...
Па тоа па винаги е праФ .... баси тъпото
:P
В момента псувам на моя дърт кошник на Need for Speed™ ProStreet
Върви си прилично.
Не псувам компа а, че не се справям с играта :)
Не съм я и захапал така усърдно де :twisted:
По документи малко ми е минало времето за такива неща *00147*

iztreshtql
потребител
потребител

Мнение от iztreshtql » 28 ное 2007, 09:47

Проблема е че на дектоп-а, вече подчти нищо не тръгва от новите игри. Доста е слабичак. А за цъкане използвам лаптопа, но пък колкото и да е по-добър от десктопа, него не може да го натоварвам толкова, а и повечето игри просто не вървят на лаптопи! Така че аз прилично пц си имам, въпроса е на какво да играя. Другия въпрос е че xbox-а си е с поне 200лв по евтин, което не е малко. Трябва да говоря с баща ми да видим той какво мисли, че той е най-важния фактор.

Потребителски аватар
traqn_savov
потребител
потребител
Регистриран: 03 май 2007, 20:23
Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight

Мнение от traqn_savov » 28 ное 2007, 13:58

Хайде кой ще прави сървър, трабва публично ай пи, стабилна връзка, и мощен комп, тоест колкото и да бих желал, не моа аз :x
Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....

а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?

Потребителски аватар
chaosdd
потребител
потребител

Мнение от chaosdd » 28 ное 2007, 18:21

Milenski написа:А лично съм за Плейстейшън2.Само и единствено заради една единствена причина и тя се казва TEKKEN! Имам 3-ма мои приятели от компанията които държат Плейстейшън2,единия от които има 2бр. PSP-та.Не че се хваля с това ,но съм се доближавал доста до тази конзола има доста плюсове.И това с купуването на игри го забравяш!Конзолата се хаква и си цоцоркаш от мрежата к'вито искаш игрици.Има като за PS2 така и за XBOX360 хакнати.А с това в хола ти,няма въобще да помисля за компа :)
Но XBOX360 ме разбива тотално не съм очаквал от една конзола да си браузвам в нета да си пускам филми,да си правя състезания с други геймъри по точки.2-ма още от компанията ми имат XBOX360.За сега единия BOX е в мен да го разцъкам :).Първите впечатлениями бяха:
Много удобен контролер(джойстик) всичко ти е до върха на пръстите върховно!
Собствен Хард диск кадето мога да си сложа няколко игри пр. и тем подобни неща.В сравнение с плейстейшъна няма мемори карта да пазя записи!!!! Което ти прави цената дебела.
Имаш лан карта за интернет боцаш кабела и си фурия саитове форуми всичко youtube клиповете к'вото ти сака душата.
Има 4 места за джойстици не като плейстейшъна ,само 2 и
ако искате да играете мач примерно,поотборно трябва да имаш една джаджа за още 2 слота ,ай пак пари!
Xbox 360 има толкова много чудеса ,че тепърва разбирам света на конзолите,не само за плейването на ДВД филми може би това е най-малкото нещо което може да прави една конзола :)
Малко са игрите,които да не е са направени за плейстейшън и за XBOX 360 както и техни аналози за PC.Дори има и много интересни игри,които няма направени за Комп.Конзолата си е конзола кой к'вото да ми обяснява тя е направена за игра възможно най-добре.
Но ти препоръчвам XBOX360!!! :shock:

Колега, моите уважения, но бъркаш PS2 с PS3 - иде реч за различни поколения. PS2 е отдавна изпята песен и е неравностоен на xbox. PS3 е друга ракия.
Относно контролерите, PS3 е с безжичен! и поддържа почти неограничен брой. Също има вграден browser, можеш да закачиш всякакви устройства, има bluetooth, Wi-Fi, 60GB харддиск, всевъзможни card-reader-и, 4 бр. USB и пр.

Като хардуер е мегабърз и ефективен и оптимизиран за игри и мултимедия.
По-яките игри са в във Full HD резолюция - 1920 х 1080. Вървят гладко на макс детайли!!!
Сещайте се какво PC трябва за това, Xbox също не е дорасъл.
Отваря MPEG4 full HD (1920x1080) за по-малко от секунда и върви гладко. На РС 4Ghz с 2 GB RAM провлачва и чакаш 15 секунди докато го отвори дори.
Игрите тепърва ще ги правят да използват истинските възможности на машината.

Всички игри вървят в мрежа през сървърите на Sony - безплатно. Само кликаш на Multiplayer и се връзваш, няма карти, няма точки, няма изтощително търсене, настройки и пр.
Пробвал съм и shooter, пробвал съм и racer, елегантно и лесно. М/у другото, даже не съм му пускал кабел, playstation-а си е вързан в нета през безжичната мрежа.

Впечатляваща машина - струва 1000 лв., а е 2 пъти по-бърза от PC за 5000 лв. Първите няколко милиона бройки които ще продадат Sony са на не ми се мисли каква загуба. Ние плащаме 1000, Sony поне още толкова. Ще минат години преди да излязат на зелено, поради икономии от обема и разгръщане на производството.

iztreshtql
потребител
потребител

Мнение от iztreshtql » 28 ное 2007, 21:26

Ти си човека... взимам PS3.

Потребителски аватар
MegatroniC
потребител
потребител
Honda Jazz II 1.3 iDSI
Контакти:

Мнение от MegatroniC » 28 ное 2007, 22:08

Не бързай бре човек, какво ще го правиш туй PS3, ще си купуваш по една игра на няколко месеца ли, имаш ли на представа колко струва една лицензирана игра. Друг е въпроса ако имаш много кинти и ти се дава за оригинални игри. Няма да хакнат стейшъна скоро, а и да стане си мисля че пак ще е с чип който би струвал поне четвърт от цената на цялата конзола. Докато на xbox360 флашваш фърмуера за броени минути и си готов без никакви допълнителсни средства, от там нататък само играеш и пари не даваш :)

И двете конзоли са ми минали през ръцете, разлики в едни и същи игри правени за двете конзоли няма :!: Ина двете имаш възможност за безжични конзоли и на двете играеш мулти без никакви ядове и на двете гледаш висококачествено видео, Игрите са оптимизирани и за двете независимо че едната с малко по-слаб хардуер, верно че има игри които никога няма да излязат за другата конзола но какво пък толкова.
И аз съм почитател на плейстейшън, но имах ли пари, без да се замисля щях да взема бокса и да се наслаждавам на стотици игри без да се чудя ще мога ли да събера парички и да си купя една но лицензирана. Помисли много, за да не я гледаш конзолата като скъпо окрашение :)
Изображение

Milenski
потребител
потребител
Регистриран: 22 авг 2006, 08:22
Модел на автомобила: Ford Eskort
Контакти:

Мнение от Milenski » 28 ное 2007, 23:49

Мисли много човек! За малко пари и много функционалност Xbox360. Аз съм зад това мнение.
Благодаря на колегата chaosdd за това ,че ме поправи в мнението ми,по-горе.
Аз се насочавам според това,с колко разполагам!
Които има Жена и банкова сметка ТЕГЛИ!

iztreshtql
потребител
потребител

Мнение от iztreshtql » 29 ное 2007, 08:56

Абе всеки месец поне една игра, все ще си взимам, обаче... пък и вие сте прави, защо просто да не си ги записвам от арената. Я ми обяснете това с хакването как става, какво се прави? Смисъл отивам до плесио и си взимам xbox-a и какво правим след това? И най ме интересува има ли най-новата Формула 1 за него? Както и Ассасин Криид?

Потребителски аватар
chaosdd
потребител
потребител

Мнение от chaosdd » 29 ное 2007, 09:38

Колегите по-горе са прави. PS3 колкото и да е добър, приготви си по 100 - 120 лв. на игра. Ако това не те притеснява - взимай PS3, ако те притеснява - XBox.

Аз например имам само няколко игри, които са големи и дълги и се изиграват бавно, а аз нямам време. Така че ме устройва. Освен това, мултито е много лесно и забавно (в случая Call of Duty) и можеш да си цъкаш в мрежа сълго време след като изиграеш сингъла.

Трябва внимателно да подбира човек игрите, които да си купи - да попроучи предварително, щото са си цифра и разочарованието е кофти.

Ако искаш да опиташ, но надали да изиграеш максимален брой игри - PC и XBox е по-добре.

Преценката си е твоя.

Пропуснах да спомена, че почти всички игри за PS2 се поддържат от PS3 (след update на OS, който си тегли автоматично)

Потребителски аватар
MegatroniC
потребител
потребител
Honda Jazz II 1.3 iDSI
Контакти:

Мнение от MegatroniC » 29 ное 2007, 09:46

iztreshtql написа:... Я ми обяснете това с хакването как става, какво се прави? Смисъл отивам до плесио и си взимам xbox-a и какво правим след това? И най ме интересува има ли най-новата Формула 1 за него? Както и Ассасин Криид?
Абе човече, май не четеш. Прочете ли това ми мнение :
MegatroniC написа:.... а притежателите на xbox360 отдавна се радват на купища хубави било то пиратски или лицензирани, влезте в някой тракер и забележете колко игри има за тази конзола. Ето например дългоочакваната игра от мен Assassin's Creed отдавна излезе за конзола, има я дори и по бг тракерите а за РС я отложиха за догодина, и не знам ако я дочакам какъв ъпгрейд ще ми трябва :roll:

Ето тук може да прочетете дискусии или да научите как се флашва xbox360 и други полезни нещица.
Assassin's Creed го има от почти седмица в арената.
Изображение

iztreshtql
потребител
потребител

Мнение от iztreshtql » 29 ное 2007, 10:42

И нищо за формулата, а нея мога да я използвам да зарибя баща ми :). А и ХД ДВД плеара е още 300лв и то пак стана 1000? Би било добре някой ако знае освен в Плесио щото просто за него се сетих къде другаде има конзоли, за да сръвня цените, ама предполагам, че са еднакви.

Потребителски аватар
MegatroniC
потребител
потребител
Honda Jazz II 1.3 iDSI
Контакти:

Мнение от MegatroniC » 29 ное 2007, 16:42

Тая мадама не знае какво да си купува :)

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
_George_
потребител
потребител
Регистриран: 01 авг 2007, 18:56
Модел на автомобила: Mondeo MK3 2.5i V6 24V
Контакти:

Мнение от _George_ » 30 ное 2007, 13:18

MegatroniC написа:...