Ура минахме Фиат
- schrack
- потребител
- Регистриран: 14 сеп 2007, 13:09
- Модел на автомобила: Ескорт 1997 1.6 v16
- Status: Извън линия
Ура минахме Фиат
Нали знаете от едно време какво се говореше
...........:::::::::КУПИСИ ФИАТ ЧЕ ДА ТЕ Е ЯД:::::::::::.............
- shmitc
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.4TDCI'04, Ford Fiesta 1.4TDCI'08
- Контакти:
Re: Ура минахме Фиат
schrack написа:Нали знаете от едно време какво се говореше
...........:::::::::КУПИСИ ФИАТ ЧЕ ДА ТЕ Е ЯД:::::::::::.............
Да но за Фиат 125Р и 126. Поне съм карал и имал 126 знам за какво става на въпрос.А за сегашните незнам дали е така,защото имам доста колеги които карат Фиат и са много доволни.А относно гласуването.Браво.Крайно време беше да излезем напред.

Être soi-même, il ya assez d'autres personnes
- msotiroff
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2007, 21:30
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 1,9 TDI
Ford Mondeo 1,8 TD - Местоположение: Пазарджик
Само с 5 гласа... а потребителите във Форд форума са с 1000 повечеschrack написа:Ура минахме Фиат

Така или иначе всеки месец победител е Тунинг.БГ

Същността на човешката личност може да се оприличи на дроб,
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Ха! Искам да знам кой е сполучливия модел Фиат! Може би Фиат Стило, Браво, Брава, Мареа? иххихихи Тези, които са доволни сигурно имат Фиат на 2-3 години, защото след това се почват ремонтите. Лошото е, FIAT прецакаха вече всички италиански марки автомобили като почнаха да си влагат собствените "качествени" части. С мой познат се бъзикаме като видим някоя Алфа или Ланчиа- " виж Фиат 155 или 146, или пък Фиат Дедра" и пр. Разбира се, всяко правило си има и изключения.shmitc написа:.....................А за сегашните незнам дали е така,защото имам доста колеги които карат Фиат и са много доволни......................
Та по темата отдавна се вижда, че тунинг.бг правят някакви шмекерии.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
Колко години си карал фиат и какви моделиmadboy написа:...

Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...
- madboy
- Администратор
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Сигурно, но там ремонтират предимно италиански автомобили, та виждат аналогичните части. Та след като Фиат погълнаха всичко почнаха да влагат тяхните си части. Та после откъде им идва име, че алфите се чупели и т.н.HACKO написа:Същите приказки ги разправят и за Фордовете.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
-
- потребител
- Регистриран: 02 юни 2006, 17:00
- Модел на автомобила: A4 1.8T,
Punto 1.7D - Местоположение: София
Като гледам всеки по темата се изказа в стил: А на мен един човек ми каза, че Фиат.........................
От опит говоря и в момента карам Фиат и Форд и двете коли са си перфектни и ми е трудно (невъзможно) да определя коя е по-добра или по-лоша. Всяка от двете си има свой дух и всяка ме кефи по свой си начин, така че уважаеми Колеги, Ви предлагам да спрете с плюенето на марката Фиат.
Няма лоша кола, има мърляви собственици.
От опит говоря и в момента карам Фиат и Форд и двете коли са си перфектни и ми е трудно (невъзможно) да определя коя е по-добра или по-лоша. Всяка от двете си има свой дух и всяка ме кефи по свой си начин, така че уважаеми Колеги, Ви предлагам да спрете с плюенето на марката Фиат.
Няма лоша кола, има мърляви собственици.
- madboy
- Администратор
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
- Контакти:

Исках да споделя, че оригиналните части комбинирани в частност комбинирани с уникалното окачването на компанията Фиат са калпави, иначе на мен лично ми харесват много от моделите на Фиат, Ланчиа и Алфа Ромео.
Както и да е всичко си има кусури.