Новини - Фиеста с нов външен вид
- vlad
- потребител
- Регистриран: 22 мар 2005, 17:51
- Модел на автомобила: Mondeo MK III '07, 2.2 TDCi Ghia, sedan
- Контакти:
- Status: Извън линия
Новини - Фиеста с нов външен вид
На есенното автоизложение във Фракфурт Форд ще представи обновената версия на Фиеста,по информация от европейския концерн промени в двигателите няма да има .Очаква се моделът да излезе на пазара още през Октмври./изт.сп."ZR.ru"/ На почитателите честито

Последна промяна от vlad на 17 дек 2005, 03:27, променено общо 1 път.
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
:)
Ако гледаш бялата със сигурност ти се струва... но другата ако я има... значи вероятно са я крали за някой нарко бос директно от заводите... даже не от заводите ми от аеро тунела...
прочети пак новината
на есенното ще я представят... ще излезне още през Октомври...
прочети пак новината

- la4o
- потребител
- Контакти:

Не се обиждай, но според мен твърдо си се объркал... Освен да предположим че тая новина е с дата от 2004 година...
Тогава мога и да се съглася.
Поздрави,
la4o
- vlad
- потребител
- Регистриран: 22 мар 2005, 17:51
- Модел на автомобила: Mondeo MK III '07, 2.2 TDCi Ghia, sedan
- Контакти:
Интересното е че снимките са от две различни списания, пишат си изрично че са пиратски /официални естествено няма/, а колата е една.Явно някой папарак е изкарал доста кинти 

Последна промяна от vlad на 17 дек 2005, 03:26, променено общо 1 път.
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
през 1994 г работих за Васил Божков
да същия който е собственик на цска
колите които му бяха в гаража ги виждах по страниците на вестниците 1 седмица по-късно и то премиерни
не би трябвало да те учудва това че тук има неща където не са особено разпространени все още по света
а иначе не се обиждам човешко е да се греши
да същия който е собственик на цска
колите които му бяха в гаража ги виждах по страниците на вестниците 1 седмица по-късно и то премиерни
не би трябвало да те учудва това че тук има неща където не са особено разпространени все още по света
а иначе не се обиждам човешко е да се греши
времето е като парите-никога не стига
- la4o
- потребител
- Контакти:
Нали не говорим че си е купувал фиести 
Ако говорим за много скъпи и луксозни коли, да... даже ми се струва, че самите производители дават подобна възможност на богатите си клиенти...
Тук говорим за Фиеста. (в никакъв случай не искам да се разбира като лошо за колата, напротив тъмната много ми хареса) Това среден клас автомобил. Тук не става въпрос за лукса да я караш преди другите. Пък и хората които се стремят към тези луксове, не може да отречете, не си купуват фиести. За Голфа го разбирам донякъде... нали тук всеки качил се на голф му пораства "работата" с 3 см. още преди да я е запалил... И въпреки това си мисля, че едва ли я имало на фаза скрити форми...
Монов, това за формите всички го практикуват. Някой ги производители "обличат" в частични калъфи, други ги рисуват, трети слагат плоскости и т.н Това на всички ни е ясно защо е... В крайна сметка индустриалния шпионаж си е свършил работата, но поне да не им го даваме на готово.
Та така... не ми се влиза в безмислени спорове, но ми се стори много невероятно. И продължава да ми се струва
Поздрави,
la4o

Ако говорим за много скъпи и луксозни коли, да... даже ми се струва, че самите производители дават подобна възможност на богатите си клиенти...
Тук говорим за Фиеста. (в никакъв случай не искам да се разбира като лошо за колата, напротив тъмната много ми хареса) Това среден клас автомобил. Тук не става въпрос за лукса да я караш преди другите. Пък и хората които се стремят към тези луксове, не може да отречете, не си купуват фиести. За Голфа го разбирам донякъде... нали тук всеки качил се на голф му пораства "работата" с 3 см. още преди да я е запалил... И въпреки това си мисля, че едва ли я имало на фаза скрити форми...
Монов, това за формите всички го практикуват. Някой ги производители "обличат" в частични калъфи, други ги рисуват, трети слагат плоскости и т.н Това на всички ни е ясно защо е... В крайна сметка индустриалния шпионаж си е свършил работата, но поне да не им го даваме на готово.
Та така... не ми се влиза в безмислени спорове, но ми се стори много невероятно. И продължава да ми се струва

Поздрави,
la4o