Ford S-MAX е автомобил на 2007 г.

Предимно, но не само за Форд.
Потребителски аватар
ImpossibleMan
потребител
потребител
Регистриран: 17 авг 2006, 20:33
Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.4 Titanium 2011
Status: Извън линия

Мнение от ImpossibleMan » 05 фев 2007, 19:17

Извинявам се за късния пост. Сервиза е в Русе естествено. оказа се, че всъщност работата можеше да се свърши за 10-тина минути, като ми се замени горната част на запалката и се почисти нагорялото. така и направиха, но след близо 3 месеца! За целта и 24 часа бях без кола. Интересно ми е, че трябваше да сменят и долната част, но не го направиха. Като ги попитах защо, казаха ми, че било здраво. Е добре аджаба, здраво е, ама вие поръчахте нова част, за която чаках близо 3 месеца. Какво правим сега? А и какво стана с предната ми поръчка, която беше записана черно на бяло и даже километрите-3200. Сега нито километри ми записаха нито нищо - просто така на добри начала. Ок, както и да е, оправи се запалката. Аз пак пуша и ми върши работа. Сега имам проблем с едно свирене отдясно, където е гърнето. Монтьора ми каза, че не е окачване, но аз все си мисля че е. Появява се само при луга и мокро. После до една седмица ако е сухо изчезва. Както и да е, щех да я нося в сервиза, ама се отказах.

Приемчика не го знам кой е, последните пъти като ходих не го видях да работи там. Разбрах, че и моя агент, дето ми продаде колата също не работи там. Абе сложно е в България сега. Хората ги разбирам, сигурно заплатите едва им стигат да си платят ежемесечните разходи.

Отговори

Върни се в “НОВИНИ”