Ford S-MAX е автомобил на 2007 г.
- ImpossibleMan
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2006, 20:33
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.4 Titanium 2011
- Status: Извън линия
Извинявам се за късния пост. Сервиза е в Русе естествено. оказа се, че всъщност работата можеше да се свърши за 10-тина минути, като ми се замени горната част на запалката и се почисти нагорялото. така и направиха, но след близо 3 месеца! За целта и 24 часа бях без кола. Интересно ми е, че трябваше да сменят и долната част, но не го направиха. Като ги попитах защо, казаха ми, че било здраво. Е добре аджаба, здраво е, ама вие поръчахте нова част, за която чаках близо 3 месеца. Какво правим сега? А и какво стана с предната ми поръчка, която беше записана черно на бяло и даже километрите-3200. Сега нито километри ми записаха нито нищо - просто така на добри начала. Ок, както и да е, оправи се запалката. Аз пак пуша и ми върши работа. Сега имам проблем с едно свирене отдясно, където е гърнето. Монтьора ми каза, че не е окачване, но аз все си мисля че е. Появява се само при луга и мокро. После до една седмица ако е сухо изчезва. Както и да е, щех да я нося в сервиза, ама се отказах.
Приемчика не го знам кой е, последните пъти като ходих не го видях да работи там. Разбрах, че и моя агент, дето ми продаде колата също не работи там. Абе сложно е в България сега. Хората ги разбирам, сигурно заплатите едва им стигат да си платят ежемесечните разходи.
Приемчика не го знам кой е, последните пъти като ходих не го видях да работи там. Разбрах, че и моя агент, дето ми продаде колата също не работи там. Абе сложно е в България сега. Хората ги разбирам, сигурно заплатите едва им стигат да си платят ежемесечните разходи.