Стъпково моторче
- HePeDoBeH
- потребител
- Регистриран: 15 мар 2006, 23:25
- Модел на автомобила: Scorpio 2.9i '88
- Контакти:
- Status: Извън линия
Стъпково моторче
Колеги аз постнах , че имам проблеми с моето стъпковото , ама тука като гледам на газовата се слага самостоятелно такова. Питането ми е , ако сложа газова , моето стъпково моторче за регулиране на бензин ще играе ли някаква роля ако съм на газ ? Щото мисля да слагам газова ,ама пък първо мислех да оправям проблемите с бензина , че мисълта ми е , ако съм на газ и няма проблеми с оборотите , т.е. стъпковото на газовата си работи безпроблемно , значи хич няма да го пипам сега да си седи както е ..... то и без тва само при определени случаи вдигам високи обороти , които с едно изключване от контакт и повторно включван преди да е изгаснала колата се свалят в норма....
оооо Селянино докараха новите голфове..същите като едно време
- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
- Status: Извън линия
Стъпковото моторче на ДВГ-то е за определяне на количеството въздух - такаче, ще трябва да ти работи за да работи колото както трябва и на газ. Стъпковото моторче на газовата /част от лабда контрол с-мата/ е за определяне на количеството газ, такаче сместа да е оптимална, а не бедна или богата, и взима информация от ламбда сондата.