Къде правят добре настройки на АГУ в/около Габрово?
-
- потребител
- Регистриран: 05 авг 2008, 08:16
- Модел на автомобила: Citroen Saxo 1.1mi 1999г.
- Status: Извън линия
Къде правят добре настройки на АГУ в/около Габрово?
Здравейте,
моля ви дайте съвет къде близо до Габрово да отида, за да ми настроят газовата.
Много трудно пали и на бензин и на газ, първо като си я взех от сервиза всичко беше ок, но колкото повече карам толкова по-трудно пали. Копчето на газта е включено да пали и да върви само на газ, а при всяко тръгване трябва да давам газ докато мине 2000 оборота иначе се опитва да тръгне на бензин и гасне(свети ми лампичката на копчето все едно съм включила на бензин), като намаля много също гасне, т.е. като паднат оборотите (но това е по-рядко).
Колата ми е моноинжекция.
Познати казват, че в Търново имало добри майстори и в Карлово, но адрес никой не знае.
Имам и друг проблем, незнам до колко влияе на предното но колата не върви, няма мощност(и на бензин и на газ).По нанадолнище вдига 80-85км, а по равен път при яка цедка до 5000 оборота се движа с 60км/ч, да не ви казвам каква мъка е като се качат 4 човека с по1 чанта с багаж на малко баирче 40-60км, а педала до дупка. Махнаха ми катализатора, сменен бензинов филтър, въздушния филтър също е ок.
Моля ви, дайте предложения какво може да спъва колата така.
Предварително благодаря
моля ви дайте съвет къде близо до Габрово да отида, за да ми настроят газовата.
Много трудно пали и на бензин и на газ, първо като си я взех от сервиза всичко беше ок, но колкото повече карам толкова по-трудно пали. Копчето на газта е включено да пали и да върви само на газ, а при всяко тръгване трябва да давам газ докато мине 2000 оборота иначе се опитва да тръгне на бензин и гасне(свети ми лампичката на копчето все едно съм включила на бензин), като намаля много също гасне, т.е. като паднат оборотите (но това е по-рядко).
Колата ми е моноинжекция.
Познати казват, че в Търново имало добри майстори и в Карлово, но адрес никой не знае.
Имам и друг проблем, незнам до колко влияе на предното но колата не върви, няма мощност(и на бензин и на газ).По нанадолнище вдига 80-85км, а по равен път при яка цедка до 5000 оборота се движа с 60км/ч, да не ви казвам каква мъка е като се качат 4 човека с по1 чанта с багаж на малко баирче 40-60км, а педала до дупка. Махнаха ми катализатора, сменен бензинов филтър, въздушния филтър също е ок.
Моля ви, дайте предложения какво може да спъва колата така.
Предварително благодаря
- valeri1972
- потребител
- Регистриран: 22 юни 2007, 10:33
- Модел на автомобила: Mondeo 1995-5D- 1.6i 16V- Zetec 90ps-газов инжекцион
Re: Къде правят добре настройки на АГУ в/около Габрово?
Ако имаш възможност, отиди до Ст. Загора 

-
- потребител
Добре, но къде в Ст. Загора, имаш ли адрес, телефон?valeri1972 написа:Ако имаш възможност, отиди до Ст. Загора
- valeri1972
- потребител
- Регистриран: 22 юни 2007, 10:33
- Модел на автомобила: Mondeo 1995-5D- 1.6i 16V- Zetec 90ps-газов инжекцион
На входа на Ст.Загора посока от София /но по стария път от Чирпан/ - вляво преди Техномаркет има сервиз и големи букви пише LOVATO-вижда се от пътя не можеш да го пропуснеш.
Предполагам, че ще влезнеш в Ст.Загора от Казанлък - минаваш през целия град по главната и хващаш за Чирпан, разклона за Минералните бани минаваш, след него е Техномаркет и след това е сервиза.
Успех >:D<:
Предполагам, че ще влезнеш в Ст.Загора от Казанлък - минаваш през целия град по главната и хващаш за Чирпан, разклона за Минералните бани минаваш, след него е Техномаркет и след това е сервиза.

-
- потребител
Много ти благодаря за предложението, ако не чуя за сервиз по-близо ще отида там.valeri1972 написа:На входа на Ст.Загора посока от София /но по стария път от Чирпан/ - вляво преди Техномаркет има сервиз и големи букви пише LOVATO-вижда се от пътя не можеш да го пропуснеш.

- _bioHAZArd_
- потребител
- Регистриран: 28 мар 2008, 13:09
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI, Ford Mondeo 1995 2.0 136 hp 16V Ghia ГИ Фобос
- Контакти:
0888 254 948 - Човека е много точен, Рачо се казва. Ако се разбереш с него да ходиш ще те вземе от първата бензиностанция в Карлово (Петрол), завежда те в сервиза.
Това е за човека от Карлово Рачо. Той преди работеше в Габрово. От него само добри отзиви! Един лош не съм чул.
Това е за човека от Карлово Рачо. Той преди работеше в Габрово. От него само добри отзиви! Един лош не съм чул.
Една страна, един народ, единна вяра, нов живот!