Помощ-Фиеста 1.1 на газ гърми и гасне

Остана ли някой да кара на бензин? LPG, Метан. Съвместимост, проблеми, препоръки.
Потребителски аватар
tata1971
потребител
потребител
Регистриран: 02 дек 2006, 00:01
Модел на автомобила: SCORPIO 2.0 i DOHC 1990 ХЕЧБЕК
Контакти:
Status: Извън линия

Помощ-Фиеста 1.1 на газ гърми и гасне

Мнение от tata1971 » 11 яну 2007, 18:31

Здравейте колеги
Проблема е следният-Фиеста 1.1 карбуратор 1990 г. по време на движение гърми и гасне.Гръмна и пред мен и веднага изгасна.Колегата слиза,отваря предния капак и натиква обратно маркуча който свързва изпарителя с карбуратора качва се и пали и така до следващия път.Капака на клапаните и въздушния филтър както и тръбичката за изсмукване на картерните газове бяха целите напръскани с масло.
Ако някой може да помогне
Наесен с песен в К1.

Потребителски аватар
venom4o
потребител
потребител
Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0

Мнение от venom4o » 11 яну 2007, 19:09

колега гърменето се дължи или на преобогатена смес или на бедна смес! това трябва майстор да го погледне.. Провери и свещите и кабелите също! Ако някой цилиндър нети работи като хората... горивото се възпламенява в генерацията.. Виж дали ти е добре центровката! И също да попитам! Да не сте объркали кабелите?

Потребителски аватар
tata1971
потребител
потребител
Регистриран: 02 дек 2006, 00:01
Модел на автомобила: SCORPIO 2.0 i DOHC 1990 ХЕЧБЕК
Контакти:

фиеста

Мнение от tata1971 » 11 яну 2007, 23:04

Фиестата за която писах не е моя и не съм правил нищо по нея.Днес като се возихме с колегата на нея и направи тоя проблем насред улицата-кофти работа.Нищо не съм поглеждал по нея.Направи ми впечатление едно придърпване при каране.
Мисля си че щом изскача маркуча от изпарителя явно има някакъв взрив в смукателните тръби.Бях чел за този проблем при газовото на инжекциона ама не мога да намеря темата.
Почвам да търся
Наесен с песен в К1.

Отговори

Върни се в “АГУ - Алтернативни Горивни Уредби”