Помощ-Фиеста 1.1 на газ гърми и гасне
- tata1971
- потребител
- Регистриран: 02 дек 2006, 00:01
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.0 i DOHC 1990 ХЕЧБЕК
- Контакти:
- Status: Извън линия
Помощ-Фиеста 1.1 на газ гърми и гасне
Здравейте колеги
Проблема е следният-Фиеста 1.1 карбуратор 1990 г. по време на движение гърми и гасне.Гръмна и пред мен и веднага изгасна.Колегата слиза,отваря предния капак и натиква обратно маркуча който свързва изпарителя с карбуратора качва се и пали и така до следващия път.Капака на клапаните и въздушния филтър както и тръбичката за изсмукване на картерните газове бяха целите напръскани с масло.
Ако някой може да помогне
Проблема е следният-Фиеста 1.1 карбуратор 1990 г. по време на движение гърми и гасне.Гръмна и пред мен и веднага изгасна.Колегата слиза,отваря предния капак и натиква обратно маркуча който свързва изпарителя с карбуратора качва се и пали и така до следващия път.Капака на клапаните и въздушния филтър както и тръбичката за изсмукване на картерните газове бяха целите напръскани с масло.
Ако някой може да помогне
Наесен с песен в К1.
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
колега гърменето се дължи или на преобогатена смес или на бедна смес! това трябва майстор да го погледне.. Провери и свещите и кабелите също! Ако някой цилиндър нети работи като хората... горивото се възпламенява в генерацията.. Виж дали ти е добре центровката! И също да попитам! Да не сте объркали кабелите?
- tata1971
- потребител
- Регистриран: 02 дек 2006, 00:01
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.0 i DOHC 1990 ХЕЧБЕК
- Контакти:
фиеста
Фиестата за която писах не е моя и не съм правил нищо по нея.Днес като се возихме с колегата на нея и направи тоя проблем насред улицата-кофти работа.Нищо не съм поглеждал по нея.Направи ми впечатление едно придърпване при каране.
Мисля си че щом изскача маркуча от изпарителя явно има някакъв взрив в смукателните тръби.Бях чел за този проблем при газовото на инжекциона ама не мога да намеря темата.
Почвам да търся
Мисля си че щом изскача маркуча от изпарителя явно има някакъв взрив в смукателните тръби.Бях чел за този проблем при газовото на инжекциона ама не мога да намеря темата.
Почвам да търся
Наесен с песен в К1.