Метан
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
- Status: Извън линия
Метан
Монтирах метанова уредба на едното ми такси - минава 270км. с 14лв. (а уредбата е Врачанска), па вие караите на газ...като си оправя любимия автомобил (не Фордо) и на него ще му сложа.
е , малко е скъпа...ама...
е , малко е скъпа...ама...
...дрън-дрън...мноо важно...
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
бравос а сега -да почерпиш със спестеното а то е за цял банкет на клуба даже ше има от тва дет Лъчо го пие 
мани майтап я раздуй повече неща че ми стана интересно кач пара уредбата правят ли се записвания за монтаж за София знам че има 7 метанстанции а за България как е ?

мани майтап я раздуй повече неща че ми стана интересно кач пара уредбата правят ли се записвания за монтаж за София знам че има 7 метанстанции а за България как е ?
времето е като парите-никога не стига
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
Уредбата струва 1630 лв. плюс 40 авансатор некъв (само бутилката е 1260лв.-90литрова) у Враца , на лизинг излиза 2080лв. , искат трудов договор , работят с Джет Кредит.
Пратих си шофъора барабар с колата и той я взе на лизинг...нали си има трудов договор..с мене ... и така.
Бе малко е скъпо ама за такси важи , спестява около 20-25лв. на 24ч. от разликата с газта (продавам газовата бе...) , самата бутилка празна тежи 78кг. а пълна е 92 , демек събира 14кг. метан по 1.03лв. за кг.. и с авансатора си върви изненадващо добре.
Пратих си шофъора барабар с колата и той я взе на лизинг...нали си има трудов договор..с мене ... и така.
Бе малко е скъпо ама за такси важи , спестява около 20-25лв. на 24ч. от разликата с газта (продавам газовата бе...) , самата бутилка празна тежи 78кг. а пълна е 92 , демек събира 14кг. метан по 1.03лв. за кг.. и с авансатора си върви изненадващо добре.
...дрън-дрън...мноо важно...