кажете си мнението!!!
-
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 01:08
- Модел на автомобила: Fiesta 1.6 16V EFI
- Status: Извън линия
кажете си мнението!!!
Здравейте аз съм горд собственик на фиеста мк2 95година 1.6 16 клапанаZETEC и сериозно обмислям да си сложа двигател 2.0 16 DOCH някой пробвал ли е такова нещо и може ли да ми каже с какви проблеми се е зблъскал??? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО 

- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Пожелавам ти успех с проекта. И на мен това ми е мечтата, но нямам средства. За всичко може да ти помогне disc от форума. Той си направи Орион-а от 1,4 на 1,8 турбо. Ето и страницата му: http://orionturbo.info/ Разгледая я ако искаш и му пиши.
-
- потребител
- Регистриран: 20 дек 2007, 19:10
- Модел на автомобила: ford fiеsta 2000 16v
аз сам човека
(че ония с ориона е луд сам напълно съгласен
)
аз сложих 2000 ама моя беше 1800 шатикажа кво сам правил:
искарах стариа мотор и сложих 2000 за цена от 700 лева от моргата
За мо касмет тои е бил орарян за основни и биелни лагери ама аз пак ги смених да са подсигура. трядва да смениш водната помпа с твоита защото няма да ти жлезе на петата на предниа тампон.качваш си твоя картер.ааа купува6 и траби от 1800 или от 2000 ако не слага6 турбо по лесно е от 2000-за всмукателни ти говора.(от турбо нямя да има6 нужда защото тя и така не може да тръдне
Пък и много дебала става работата от към левове).трябва да правиш инова испускатална система + изпускателните траби от 2000(траба гарнета- пари)псле главата там тиси знаиш клапани, гумички.и си готов
Ако питаш мен си заслужава особено при теб шот си 90 коня до 136+ лек шлаиф на главата смятаи колко е разликата!на 50
ако те интересува ощте нешо пиши.(може да сам забравил нещо)в общи лини това е.

За мо касмет тои е бил орарян за основни и биелни лагери ама аз пак ги смених да са подсигура. трядва да смениш водната помпа с твоита защото няма да ти жлезе на петата на предниа тампон.качваш си твоя картер.ааа купува6 и траби от 1800 или от 2000 ако не слага6 турбо по лесно е от 2000-за всмукателни ти говора.(от турбо нямя да има6 нужда защото тя и така не може да тръдне

Ако питаш мен си заслужава особено при теб шот си 90 коня до 136+ лек шлаиф на главата смятаи колко е разликата!на 50

-
- потребител
- Регистриран: 20 дек 2007, 19:10
- Модел на автомобила: ford fiеsta 2000 16v
Re: аз сам човека
vasil_z написа:(че ония с ориона е луд сам напълно съгласен)
За мо касмет тои е бил орарян за основни и биелни лагери ама аз пак ги смених да са подсигура. трядва да смениш водната помпа с твоита защото няма да ти влезе на петата на предниа тампон.качваш си твоя картер.ааа купува6 и траби от 1800 или от 2000 ако не слага6 турбо по лесно е от 2000-за всмукателни ти говора.(от турбо нямя да има6 нужда защото тя и така не може да тръднеПък и много дебала става работата от към левове).трябва да правиш инова испускатална система + изпускателните траби от 2000(траба гарнета- пари)псле главата там тиси знаиш клапани, гумички.и си готов
Ако питаш мен си заслужава особено при теб шот си 90 коня до 136+ лек шлаиф на главата смятаи колко е разликата!над 50![]()
- jojo
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
- Модел на автомобила: sierra
бая работа и пара,то май ще ти излезе по евтино да си купиш още една кола 2.3.
а иначе в фиестата възможно ли е да се набута 2.0 двигател и скоростана кутия как ще свържеш,другите неща и с мерак стават,освен ако не мислиш да седиш и да караш почти от втория ред седалки.
все пак успех ако се захващаш
а иначе в фиестата възможно ли е да се набута 2.0 двигател и скоростана кутия как ще свържеш,другите неща и с мерак стават,освен ако не мислиш да седиш и да караш почти от втория ред седалки.
все пак успех ако се захващаш

винаги за каквото и да си говорим,знай че става дума за пари