Сервизна книжка
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
- Status: Извън линия
Сервизна книжка
Някой може ли да разбере по това
http://img422.imageshack.us/img422/6248/pic07411lf.jpg
дали е сменяно нещо в сервиза при прегледите, освен маслото или поне аз така си мисля в последния, интересувам се дали е сменян ремък ангренажен, или филтри.
В момента колата е на 99500 км.
http://img422.imageshack.us/img422/6248/pic07411lf.jpg
дали е сменяно нещо в сервиза при прегледите, освен маслото или поне аз така си мисля в последния, интересувам се дали е сменян ремък ангренажен, или филтри.
В момента колата е на 99500 км.
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Ония на запад са много стриктни. 2001 когато купих моята от автокъща на Форд в Германия бе сменено всичко и имаше TUV до 2003. От тогава само масло съм сменял на двигателя и Февруари тази година тампоните на предното окачване и стабилизиращата щанга, както и ауспуха и един вътрешен маншон на диференциала.
- Манияка
- потребител
- Регистриран: 05 май 2006, 20:56
- Модел на автомобила: Мондео CHIA 1.8 16v 115 PS и Орион 1.4 73 PS Моно
- Контакти:
Колега,ако ще сменяш - сменяй и двете.Иначе става двойна работа.При мен се получи така - смених първо ремъка,но ролките не,понеже нямах парички,ама скоро след това се поопаричих малко и смених и ролките,но се получи двойна работа,защото се разглобяваха всички чаркалъци на два пъти.Ама сега съм спокоен.
Та мисълта ми е,събери или вземи на заем парички,ако можеш и сменяй и двете.Иначе ако смениш само ремък,няма да знаеш колко ще те изкарат ролките.
Та мисълта ми е,събери или вземи на заем парички,ако можеш и сменяй и двете.Иначе ако смениш само ремък,няма да знаеш колко ще те изкарат ролките.

-
- потребител
- Регистриран: 26 фев 2008, 22:27
- Модел на автомобила: ford eskcort 1.4i- 1995god.
Re: Сервизна книжка
виж кво колега,явно не си запознат като те гледам,сервизната книжка нея гледай ами сменяй всичко масла ,ремъци ролки,защото май не си патил,сервизната книжка най лесно се подправя ако незнаеш,а това дето казваш че само ремъка ше смениш все едно нищо не правиш,задалжително и ролки,защото издранкали ти ролка дигатела се прости с него........затова 4е ме послушай бая опит имам
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Опит с коли да, с форуми - очевидно не.danielkar написа:виж кво колега,явно не си запознат като те гледам,сервизната книжка нея гледай ами сменяй всичко масла ,ремъци ролки,защото май не си патил,сервизната книжка най лесно се подправя ако незнаеш,а това дето казваш че само ремъка ше смениш все едно нищо не правиш,задалжително и ролки,защото издранкали ти ролка дигатела се прости с него........затова 4е ме послушай бая опит имам
Погледни в тема от коя година отговаряш. За 2 години дали не успял да смени всичко по няколко пъти?!

- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
Re:
по-добре не сменяй нищо тогава.MegatroniC написа:последната дата е 10/05/04, след нея колата е оставена в автокъща април 2005, за сега остана само ремъка, ама нямам пари да го сменя с ролките, мога само ремъка
то като не смениш ролките все едно нищо не си сменил,белята пак може да стане.
или смени комплект ремък + ролки,или изчакай като имаш пари.
- The seven
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2005, 13:39
- Модел на автомобила: Punto 75 1,2 MPI ELX '96
- Контакти:
Бе вие не четете ли ?!?!?!?!cenzor написа: Опит с коли да, с форуми - очевидно не.
Погледни в тема от коя година отговаряш. За 2 години дали не успял да смени всичко по няколко пъти?!
Поздрави