*** СПЕШНО мнение за ръчна ***
-
- потребител
- Регистриран: 25 апр 2015, 18:26
- Модел на автомобила: Форд Фокус (комби) 2000г. дизел
- Status: Извън линия
*** СПЕШНО мнение за ръчна ***
Привет колеги
,
Аз съм нов тук и затова ми е първа тема.
Моето питане е свързано с жилата на ръчната спирачка, тъй като на Форда ми са заминали.
Колата е Форд Фокус комби 2000г. дизел. Та питането ми е: Намерих жилата за ръчната от същия Форд Фокус 2000г само, че от хечбек и бензонов. Дали ще ми станата като дължина на комбито?
Майстора не иска да се заема, да ги сваля и ако не ставали пак да слага старите.
Така, че ако некой може да помогне с някоя характеристика или ако знае от опит, ще съм много благодарен. >:D<:
Бих се радвал на всякакви мнения, че без ръчна в двора ми с наклон, все трябва да гася автомобила, докато отварям и затварям врата.
Благодаря предварително
Власи

Аз съм нов тук и затова ми е първа тема.
Моето питане е свързано с жилата на ръчната спирачка, тъй като на Форда ми са заминали.

Така, че ако некой може да помогне с някоя характеристика или ако знае от опит, ще съм много благодарен. >:D<:
Бих се радвал на всякакви мнения, че без ръчна в двора ми с наклон, все трябва да гася автомобила, докато отварям и затварям врата.
Благодаря предварително
Власи

- dimkar
- потребител
- Регистриран: 03 мар 2007, 23:21
- Модел на автомобила: Nissan
Re: *** СПЕШНО мнение за ръчна ***
Колесната база е еднаква, така че би трябвало да са еднакви.
- slavei2003
- потребител
- Регистриран: 27 юли 2012, 12:06
- Модел на автомобила: FORD GALAXY 2.3 16V 146кс. 1999г. LPG FOBOS 2 OPEL VECTRA X16SZ LPG 1995г.