Проблем с Централно заключване на Ford Fiesta
-
- потребител
- Регистриран: 14 фев 2014, 14:35
- Модел на автомобила: Ford Fiesta Flair
- Status: Извън линия
Проблем с Централно заключване на Ford Fiesta
Здравеите,
нов съм от към колите и имам един проблем.Нямам дистанционно за колата така че незнам дали пак се води централно,но като завъртя ключа се отварят всички врати.
Изведнъж спря да ми работи шофиорската врата отваря се от вътре но от вънка не.Свалих кората и видях че един кабел се е откачил след като го свързах започнаха всички врати да се отключват и заключват нон стоп и така докато не изкарам кабела.Някои има ли идея на какво може да се дължи. Марси 
нов съм от към колите и имам един проблем.Нямам дистанционно за колата така че незнам дали пак се води централно,но като завъртя ключа се отварят всички врати.

- baro
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2008, 22:31
- Модел на автомобила: Ford Fiesta МК3 2.0 16v DOHC 136 ps. 95г.
Re: Проблем с Централно заключване на Ford Fiesta
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 57&t=66851 прочети тази тема ,писал съм за вероятната причина за проблема.
-
- потребител
Смазах всичко което се вижда
Когато държа вътрешната дръжка в отворено състояние цикъла отключване/заключване спира но пусна ли я пак почва.Самите машинки незнам как се отварят те са капсоловани и маи залепени за вратата туи като не видях болтове.

- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
Имаш проблем с машинката, и тъй като е капсулована ще трябва да я смениш.
- baro
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2008, 22:31
- Модел на автомобила: Ford Fiesta МК3 2.0 16v DOHC 136 ps. 95г.
Няма да минеш само със смазване и почистване.Писах ,че лоста който е закачен за външната дръжка се разтяга и не отива в най-горно положение и самата машинка го отчита като незатворена врата.Пробвай със смъкната кора ,затвори вратата и като почне да заключва и отключва леко дръпни лостчето нагоре,ако спре значи там ти е проблема.Сваляш го и леко го сгъваш да стане по-късо ,но малко не много.Мисля че за да се види самата машинка,трябва да се смъкне една тенекия която е около самата брава и при мен беше и лепена със силикон най-вероятно заводско.
-
- потребител
Като дръпна вутрешното лосче за отключване спира да се отключва/заключва.Къде точно се намира това което трябва да огъна.Имаш ли снимка или чертеж,схема 

-
- потребител
Оказа се разбита дръжка.Мерси за отговорите