Въздушен филтър за купето Форд Фокус 99 г.
-
- потребител
- Регистриран: 11 ное 2007, 22:36
- Модел на автомобила: Focus
- Контакти:
- Status: Извън линия
Въздушен филтър за купето Форд Фокус 99 г.
Здравейте,
От 5 год. карам Фокус 1.4 16V, 99 г. (без климатик) и едва преди 1 седмица се замислих, че не съм сменял въздушния филтър за купето?!?!?
Последната една година имах проблеми с обдухването на предното стъкло, което ставаше по-бавно и по трудно и то главно от страната на шофьора.
Моля за съдействие някой, които е сменя на този модел филтъра за това къде се намира и как точно се сменя!
Предварително благодаря и се извинявам ако е имало или има подобна тема, но аз просто не можах да намеря нещо по въпроса!
Успешна седмица на всички!
От 5 год. карам Фокус 1.4 16V, 99 г. (без климатик) и едва преди 1 седмица се замислих, че не съм сменял въздушния филтър за купето?!?!?
Последната една година имах проблеми с обдухването на предното стъкло, което ставаше по-бавно и по трудно и то главно от страната на шофьора.
Моля за съдействие някой, които е сменя на този модел филтъра за това къде се намира и как точно се сменя!
Предварително благодаря и се извинявам ако е имало или има подобна тема, но аз просто не можах да намеря нещо по въпроса!
Успешна седмица на всички!
- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
Re: Въздушен филтър за купето Форд Фокус 99 г.
Развиваш дясната половина на пластмасовата кора под предното стъкло (направено е така че и двете чистачки са в лявата и не се налага да ги сваляш) и внимателно вадиш кората защото има опасност да счупиш щипки ( а в този студ това е почти гарантирано). Тогава ще видиш и стария филтър. Общо взето е на лесно и достъпно място.
-
- потребител
- Регистриран: 11 ное 2007, 22:36
- Модел на автомобила: Focus
- Контакти:
Re: Въздушен филтър за купето Форд Фокус 99 г.
Благодаря!
Още довечера ще пробвам!
Още довечера ще пробвам!