Тампони на двигателя на на Фиеста 97 с 1,25 РЕШЕН!

Отопление, вентилация, климатизация. Ключалки. Друго оборудване и принадлежности.
dalgokosia
потребител
потребител
Регистриран: 12 май 2011, 11:21
Модел на автомобила: ford fiesta 1,4 '97
Status: Извън линия

Тампони на двигателя на на Фиеста 97 с 1,25 РЕШЕН!

Мнение от dalgokosia » 21 дек 2011, 14:52

Здравейте колеги. Проблем с резачката на жената. Та по същество- вчера ми вика жената, че нещо тропало и отивам аз да видя. Паля колата на свободна, а тя направо отлепи напред и при подаване на газ се клати доста. Изгасих я и отворих капака, разклатих двигателя на ръка, а той се мести адски много. Успях да видя , че левия(горния тампон като застана срещу колата е ок. Има един в дясно под акумулатора, не мога да го видя добре , но мисля че точно той е скъсан. Ако е той каква му е цената приблизително и трудна ли е смяната му. Отзад мисля също трябва да има тампон, но нищо не видях без да я вдигна. Та ако е задния(ако изобщо има) каква е и неговата цена та да се настроя психически :? .Благодаря предварително.

dalgokosia
потребител
потребител
Регистриран: 12 май 2011, 11:21
Модел на автомобила: ford fiesta 1,4 '97
Status: Извън линия

Re: Тампони на двигателя на на Фиеста 97 с 1,25

Мнение от dalgokosia » 01 яну 2012, 15:07

Tа да споделя-проблема е решен. Задния тампон се състои от две части, които се свързват чрез болт. Въпросния болт просто липсваше :evil: , намерих един и всичко заспа, а самите гумени части си бяха ок. Добре, че не го купих направо, сега щях да си бия в главата :D

Отговори

Върни се в “ВСИЧКО ОСТАНАЛО, КОЕТО ИМА В АВТОМОБИЛА”