Проблем с заключване на ел. прозорците
-
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2011, 17:59
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6i
- Status: Извън линия
Проблем с заключване на ел. прозорците
Здравейте,
скоро си закупих на старо фокус 2000 година и все още го разучавам.
Това което четох и видях е , че има възможност да се заключват ел. прозорците от шофьора да не могат да се отварят от другите пътници .При натискане на копчето светва червената индикация но няма никакъв ефект, пак си работят копчетата за прозорците по другите врати. Или има някакъв проблем или аз не съм разбрал нещо правилно. Извинявам се ако е глупав въпросът, но би ли трябвало тази функция да блокира копчетата по другите врати за прозорците и ако да, каква може да е причината да светва индикацията, но да не сработва ?
скоро си закупих на старо фокус 2000 година и все още го разучавам.
Това което четох и видях е , че има възможност да се заключват ел. прозорците от шофьора да не могат да се отварят от другите пътници .При натискане на копчето светва червената индикация но няма никакъв ефект, пак си работят копчетата за прозорците по другите врати. Или има някакъв проблем или аз не съм разбрал нещо правилно. Извинявам се ако е глупав въпросът, но би ли трябвало тази функция да блокира копчетата по другите врати за прозорците и ако да, каква може да е причината да светва индикацията, но да не сработва ?
- Pyrhel
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2010, 20:51
- Модел на автомобила: няколко други марки +
Mondeo Titanium X 2.2 TDCi - Местоположение: София
- Контакти:
Re: Проблем с заключване на ел. прозорците
Като свети червено, това означава, че задните не са обезопасени, т.е. могат да си се отварят и от пътниците на задната седалка. Цъкни го да светне зелено и тогава няма да могат да се отворят.
Честита колица!
Честита колица!

-
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2011, 17:59
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6i
Re: Проблем с заключване на ел. прозорците
Да, определено е сбъркана моята логика и в мен е проблемът, но така е като не съм имал досега кола с ел. стъкла. Всичко си бачка.
Благодаря Pyrhel.
Благодаря Pyrhel.