Климатик Ескорт 94' 1.8 Дизел 60 к.с

Отопление, вентилация, климатизация. Ключалки. Друго оборудване и принадлежности.
Потребителски аватар
marianski84
потребител
потребител
Регистриран: 04 фев 2009, 20:40
Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi '00
Status: Извън линия

Климатик Ескорт 94' 1.8 Дизел 60 к.с

Мнение от marianski84 » 17 фев 2010, 14:20

Здравейте!

От много време съм си поставил за цел да разбера може ли да се сложи климатик на Ескорт 94 г., двигател 1.8 Дизел, 60 к.с.
Моделите с турбо и с турбо интекулер имат като опция климатик, със същия цилиндров блок или с Ендура Де блок.
Просто на мястото където моя двигател има планка - ухо за повдигане на мотора и амортисьорче за подаваната газ към помпата, а при тези с климатик, там се окача климатика със съответната планка. Естествено тръби, маркучи, изпарител, кондензатор, ел. инсталация за друга тема на разговор.

Та въпроса ми е, мога ли да си сложа климатик на моята кола?

Знам,че е 60 к.с., знам че мощноста няма да стига, но като караш градско не ти трябва максимум мощност примерно.

Моля за вашите мнения и коментари!

Потребителски аватар
gazetto
потребител
потребител
Регистриран: 20 фев 2008, 19:38
Модел на автомобила: Ford Mondeo 1997 TDI Endura de 90hp
ЕН7077АН......и разни временни бегачки :)
Контакти:
Status: Извън линия

Re: Климатик Ескорт 94' 1.8 Дизел 60 к.с

Мнение от gazetto » 22 фев 2010, 16:53

Колега при добро желание сигурно ще може,но повярвай ми няма да искаш да го пускаш.Просто постоянно трябва да го караш в червеното и пак няма да помпръдне.То на 90коньовите им е малко зор.Пък и дали ще си струва инвестицията от над 700-800лв.Тва са радиатори,филтър,компресор,електроника.......
Изображение

Отговори

Върни се в “ВСИЧКО ОСТАНАЛО, КОЕТО ИМА В АВТОМОБИЛА”