Климаторник - Мондео Комби 97г. бензин - Въпрос?

Отопление, вентилация, климатизация. Ключалки. Друго оборудване и принадлежности.
Alexy
потребител
потребител
Регистриран: 06 май 2009, 01:36
Модел на автомобила: Ford Mondeo Combi 16V 1.8 97г.
Status: Извън линия

Климаторник - Мондео Комби 97г. бензин - Въпрос?

Мнение от Alexy » 05 окт 2009, 01:06

Здравейте,
имам Мондео Комби бензин 1.8 97 година.
Климатроника ми работи добре, въпроса ми е отностно вентилаторите. Издават много странен шум.Направи ми впечатление когато изключих двигателя. Още повече се чува когато вкючва бутона да върти въздуха само в купето. Чува се шум като задръстена прохосмукачка или някакъв филтър е задръсте.
Искам да попитам има ли отделвн филтър на на климатроника, той влияели на потока когато е включен само да върти потока в купето. Ако се сменя лесно ли е и може ли някой да ме посъветва как става.

Поздрави
Благодаря предварително

Потребителски аватар
jvspasov
потребител
потребител
Регистриран: 12 юни 2008, 19:29
Модел на автомобила: Renault Clio Sport 2.0 16V 00 г.
Контакти:

Re: Климаторник - Мондео Комби 97г. бензин - Въпрос?

Мнение от jvspasov » 09 окт 2009, 12:30

Alexy написа:Здравейте,
имам Мондео Комби бензин 1.8 97 година.
Климатроника ми работи добре, въпроса ми е отностно вентилаторите. Издават много странен шум.Направи ми впечатление когато изключих двигателя. Още повече се чува когато вкючва бутона да върти въздуха само в купето. Чува се шум като задръстена прохосмукачка или някакъв филтър е задръсте.
Искам да попитам има ли отделвн филтър на на климатроника, той влияели на потока когато е включен само да върти потока в купето. Ако се сменя лесно ли е и може ли някой да ме посъветва как става.

Поздрави
Благодаря предварително
Има и се намира отпред под пластмасата на дясната чистачка от към страната на пътника - има две тапички под които има по една рапидка отвиваш ги - вдихаш капака има още една рапидка сваляш лекичко капака и внимателно вдигаш нагоре - след като махнеш пластмасовата решетка от долу ще го видиш филтъра който е на две щипки ляво и дясно трудни и гадни но най вече дясната за откопчаване - издърпва се нагоре и се сменя ... ;): _friends_
Дигитален широкоформатен печат, рязане по контур на винил, рекламни материали, сувенири и други свързани с рекламата!

Alexy
потребител
потребител
Регистриран: 06 май 2009, 01:36
Модел на автомобила: Ford Mondeo Combi 16V 1.8 97г.

Re: Климаторник - Мондео Комби 97г. бензин - Въпрос?

Мнение от Alexy » 09 окт 2009, 17:38

Много благодаря за инфото, но изкочи друг проблем като оправя единия ще ги издиря.

Отговори

Върни се в “ВСИЧКО ОСТАНАЛО, КОЕТО ИМА В АВТОМОБИЛА”