Проблем с жилото за преден капак
-
- потребител
- Регистриран: 21 дек 2008, 08:37
- Модел на автомобила: ford fiesta 99,1,3i ENDURA-E
- Status: Извън линия
Проблем с жилото за преден капак
Колеги,скъса ми се жилото за отваряне на предния капак.Опитах с една отверка да бърникам през решетката пред радиатора ама не успях да отворя капака.Някой да е имал такъв проблем да каже как да отворя капака за да сменя жилото.Не е спешно но ви Благодаря предварително ако дадете идеи че ако излезе друг проблем по двигателя съм с вързани ръце.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Re: Проблем с жилото за преден капак
На Ескорта проблема се решава като със отверка със битове (торкс), през решетката се развият болтовете, които държат бравата. Огледай дали и при тебе не може да се стигне до тях.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
Има два в ляво ги видях но се чудех като ги развия какво ще стане ,а в дясно няма и предполагам че там ще е нещо на скоба.Ще опитам да видя какво ще стане че не ми се излага да ходя на сервиз за такъв проблем.
-
- потребител
Проблема е решен по начина описан от НАСКО .Три са болтовете и след развиване през решетката капака се отвори заедно с бравата.Кофти падат болтовете м/у радиатора и решетката но в гаража имаше магнит с удължител че ги извадих.Даже ми капнаха с СО една пластинка за да не излиза жилото от мястото си.